Przejdź do forum
Liga studencka

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Liga studencka

16 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
855 Wyświetlenia
tresor123
PokerStrategist

Witam,
(szukałem takiego tematu ale nie znalazłem)

http://www.ligastudencka.pl/

fajna sprawa dla grających studentów ;)

15 odpowiedzi
Felicissimus
Oldschool Grinder

Fajny pomysł. Dzięki za informacje:)

brommy
Elite Grinder

Dosc stary temat, ale mysle ze warto odnowic :P

Ktos jeszcze bierze w tym udzial?

Witam,

Pomysl fajny ale juz kilka razy gralem w tej lidze studenckiej i szczerze mowiac szkoda ze jest na paradise bo tam jest mega cudowny river :) jedna osoba na river ma np 5% szans i po riverze wygrywa takich sytuacji jest baaaardzo wiele :) powodzenia wszystkim co chca grac ;p

brommy
Elite Grinder

Hehe xD

No ja staram sie grywac jak czesto to mozliwe.
I srednio koncze na okolo 200 miejscu
W poprzednim tyg skonczylem na 30 miejscu.

Musze jednak przyznac, ze fakt Paradise nie jest serwerem ktory cieszy sie popularnoscia, ale wydaje mi sie ze jest naprawde milo nastawiony na Polakow.

jurata
Oldschool Grinder

ja juz kilka razy probowalem sie zarejestrowac ale ciagle cos chyba jest nie tak bo gdy wchodze w lobby paradise to nadal nie moge dostac sie do turnieju

brommy
Elite Grinder

Napisane przez jurata
ja juz kilka razy probowalem sie zarejestrowac ale ciagle cos chyba jest nie tak bo gdy wchodze w lobby paradise to nadal nie moge dostac sie do turnieju

moze nie taki pin podales?

jurata
Oldschool Grinder

no wlasnie podaje wszystko tak jak jest w tej instrukcji na stronie ale nadal nic ;/ juz dawno sobie to odposucilem mimo ze latwo mozna tam wygrac pare E

pbl23
PokerStrategist

ciezko tam cokolwiek wygrac bo jest takie zageszczenie donkow, ze szok : o

Napisane przez pbl23

+1 _thumbsup:
grałem parę razy, ale faktycznie fiszy tam sporo, choć paru dobrych graczy też widziałem

brommy
Elite Grinder

Napisane przez xmarylin

Napisane przez pbl23

+1 _thumbsup:
grałem parę razy, ale faktycznie fiszy tam sporo, choć paru dobrych graczy też widziałem

Dlatego ja zaczynam grac mniej wiecej po 0,5h od rozpoczecia xD

a! to na ciebie zawsze muszę tyle czekać :f_wink:
hyhyhy

brommy
Elite Grinder

Napisane przez xmarylin
hyhyhy

no dobra od jutra zaczynam grac po 25min :D

shovi
Oldschool Grinder

Ja grałem w 1 miesiącu "2 sezonu" :D
i na prawdę poziom gry jest okropny... nie da się tam grać, na prawdę zero radości (w moim przypadku) z gry. Tam trzeba czekać tylko i wyłącznie na KK+ a i tak przeważnie biją cię 45o... lepiej już sobie zagrać bankroll buildera na evereście, bo tam jest 100 razy lepszy poziom:D

Napisane przez shovi
i na prawdę poziom gry jest okropny... nie da się tam grać, na prawdę zero radości (w moim przypadku) z gry. Tam trzeba czekać tylko i wyłącznie na KK+ a i tak przeważnie biją cię 45o... lepiej już sobie zagrać bankroll buildera na evereście, bo tam jest 100 razy lepszy poziom:D

bo tam grają chłopaki, którzy później chodzą po uczelni i mają +10 do lansu za to, że grają w pokera :f_tongue:

Napisane przez brommy

Napisane przez xmarylin
hyhyhy

no dobra od jutra zaczynam grac po 25min :D

może sprawdzę ^^
tylko te wszystkie turnieje są w takich godzinach, że mnie nigdy praktycznie nie ma na chacie

brommy
Elite Grinder

Napisane przez shovi

ja stwierdzilem ze moze jakos przysluze sie dla uczelni ]:->

a jak sie ogolnie okazalo to ostatnio jak patrzylem siebie w rankingu to do zadnej uczelni nie jestem przypisany :P