Witam,
(szukałem takiego tematu ale nie znalazłem)
fajna sprawa dla grających studentów
Witam,
(szukałem takiego tematu ale nie znalazłem)
fajna sprawa dla grających studentów
Witam,
Pomysl fajny ale juz kilka razy gralem w tej lidze studenckiej i szczerze mowiac szkoda ze jest na paradise bo tam jest mega cudowny river
jedna osoba na river ma np 5% szans i po riverze wygrywa takich sytuacji jest baaaardzo wiele
powodzenia wszystkim co chca grac ;p
Hehe
No ja staram sie grywac jak czesto to mozliwe.
I srednio koncze na okolo 200 miejscu
W poprzednim tyg skonczylem na 30 miejscu.
Musze jednak przyznac, ze fakt Paradise nie jest serwerem ktory cieszy sie popularnoscia, ale wydaje mi sie ze jest naprawde milo nastawiony na Polakow.
ja juz kilka razy probowalem sie zarejestrowac ale ciagle cos chyba jest nie tak bo gdy wchodze w lobby paradise to nadal nie moge dostac sie do turnieju
Napisane przez jurata
ja juz kilka razy probowalem sie zarejestrowac ale ciagle cos chyba jest nie tak bo gdy wchodze w lobby paradise to nadal nie moge dostac sie do turnieju
moze nie taki pin podales?
no wlasnie podaje wszystko tak jak jest w tej instrukcji na stronie ale nadal nic ;/ juz dawno sobie to odposucilem mimo ze latwo mozna tam wygrac pare E
Napisane przez pbl23
ciezko tam cokolwiek wygrac bo jest takie zageszczenie donkow, ze szok : o
+1 ♠_thumbsup:
grałem parę razy, ale faktycznie fiszy tam sporo, choć paru dobrych graczy też widziałem
Napisane przez xmarylin
Napisane przez pbl23
ciezko tam cokolwiek wygrac bo jest takie zageszczenie donkow, ze szok : o+1 ♠_thumbsup:
grałem parę razy, ale faktycznie fiszy tam sporo, choć paru dobrych graczy też widziałem
Dlatego ja zaczynam grac mniej wiecej po 0,5h od rozpoczecia
Napisane przez xmarylin
a! to na ciebie zawsze muszę tyle czekać![]()
hyhyhy
no dobra od jutra zaczynam grac po 25min
Ja grałem w 1 miesiącu "2 sezonu"
i na prawdę poziom gry jest okropny... nie da się tam grać, na prawdę zero radości (w moim przypadku) z gry. Tam trzeba czekać tylko i wyłącznie na KK+ a i tak przeważnie biją cię 45o... lepiej już sobie zagrać bankroll buildera na evereście, bo tam jest 100 razy lepszy poziom:D
Napisane przez shovi
Ja grałem w 1 miesiącu "2 sezonu"![]()
i na prawdę poziom gry jest okropny... nie da się tam grać, na prawdę zero radości (w moim przypadku) z gry. Tam trzeba czekać tylko i wyłącznie na KK+ a i tak przeważnie biją cię 45o... lepiej już sobie zagrać bankroll buildera na evereście, bo tam jest 100 razy lepszy poziom:D
bo tam grają chłopaki, którzy później chodzą po uczelni i mają +10 do lansu za to, że grają w pokera
Napisane przez brommy
Napisane przez xmarylin
a! to na ciebie zawsze muszę tyle czekać![]()
hyhyhyno dobra od jutra zaczynam grac po 25min
![]()
może sprawdzę ^^
tylko te wszystkie turnieje są w takich godzinach, że mnie nigdy praktycznie nie ma na chacie
Napisane przez shovi
Ja grałem w 1 miesiącu "2 sezonu"![]()
ja stwierdzilem ze moze jakos przysluze sie dla uczelni ]:->
a jak sie ogolnie okazalo to ostatnio jak patrzylem siebie w rankingu to do zadnej uczelni nie jestem przypisany