beka
nie wiem jak wy, ale ja sie nie moge zalogowac
No, ja właśnie wróciłem 3 dni temu do gry i powoli gromadziłem pieniążki a tu kużwa taka masakra. Oby to było czasówka, normalnie trzeba się będzie przenieść na inne pokerroomy :-(
Tak w ogóle to czemu się dziwicie, od samego początku było widać że coś złego się kroi, ale nie bo sreberka i ludzie z niskim statusem tylko sieją panikę
Witam!
Wkrótce pojawi się news o najnowszej sytuacji na FTP.
Śledźcie główną stronę.
Prawnicy FTP już pewnie rejestrują firmę na Gibie. Tam można spokojnie "kręcić" interes i nikt się nie przyczepi.
co ma Ci Kuba powiedzieć?
w siedzibie starsów strzelają korki od szampana, trudno wymarzyć sobie lepszy prezent dla nich
Jeszcze nie wiecie co bedzie a juz panikujecie o rolle.
I tak nikt nie ma na to wplywu wiec po co biadolic
Mam tylko nadzieje ze ktos doinwestuje FTP albo przejmie ich patenty na rusha.
Wyobrazacie sobie P* z rushem ♠_ugly:
Bezkonkurencyjny ♠_love:
Napisane przez geninek
Prawnicy FTP już pewnie rejestrują firmę na Gibie. Tam można spokojnie "kręcić" interes i nikt się nie przyczepi.
Takie przenosiny trwają miesiące, bo trzeba pamiętać że ot tak sobie przenieść wszystko się nie da.
Hihi, od czarnego piątku w ogóle tam nie grałem poważniej, tylko jakieś freerole za punkty (dlatego też taki gówniany status mam
)
FTP [*] ♠_p:
Napisane przez Peterus24
Napisane przez geninek
Prawnicy FTP już pewnie rejestrują firmę na Gibie. Tam można spokojnie "kręcić" interes i nikt się nie przyczepi.Takie przenosiny trwają miesiące, bo trzeba pamiętać że ot tak sobie przenieść wszystko się nie da.
Hihi, od czarnego piątku w ogóle tam nie grałem poważniej, tylko jakieś freerole za punkty (dlatego też taki gówniany status mam
)
FTP [*] ♠_p:
Nawet w Polsce można zarejstrować firmę w kilka dni. A w sumie nawet w 30 min. Idziesz do notariusza spisujesz umowę spółki i masz tzw. spółkę z o.o. w organizacji która może już działać. Może prowadzić działalność. Potem kolejna umowa o wniesieniu aportem substancji poprzedniej spółki i jedziemy dalej. A serwery i tak pewnie mają gdzie indziej.
Moim zdaniem (niestety) FTP dalej będzie działało, a szkoda... Gosu Rage nie raz nas ostrzegał przed nimi i MIAŁ RACJĘ!!!