Witam,
chciałem się pochwalić wczorajszym wynikiem w turnieju
To moja pierwsza tak wysoka wygrana

Witam,
chciałem się pochwalić wczorajszym wynikiem w turnieju
To moja pierwsza tak wysoka wygrana

Dzięki dzięki. Ale i tak czuje niedosyt, bo tak blisko 9 miejsca a wtedy już 500$. Wy też tak macie (jesteście pazerni)? hehe
Wiesz co, nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 2 - 3 godzi. Blisko 2000 miejsca zaczynają bardziej powolnie odpadać ludzie. Każdy chce zdobyć przynajmniej ten bilet do wielkiego finału.
gratulacje
ja niestety odpadlem na miejscu 3500 pechowo
z KT trafiłem flopa KK2 a koles mial 66 i sprawdził ai a na river spadła 6... po prostu ręce opadają:) a w kwalifikacjach bylem 6:p. Powodzenia w finale, moze w niedziele mi się uda dołączyć
Nie wiem na jakiej pozycji byłeś ale z KT w sumie nawet nie powinieneś się znajdować w tym rozdaniu. (moim zdaniem) Oczywiście floop super dla Ciebie, a że koleś miał fart to...tylko POKER
Ludziska, ten kto wyeliminuje te 20 000 graczy to będzie mistrz, i wątpię żebym to był ja. Liczę, że dojdę to jakiegoś 4-ro tysięcznego miejsca i załapie się na kasę hehe
Napisane przez witbike
Ludziska, ten kto wyeliminuje te 20 000 graczy to będzie mistrz
Raczej luckbox roku
Nie wiem czy zauwazyliscie kto byl chipleaderem w momencie odpadania autora tematu
Napisane przez krzysiekmiszcz
Nie wiem czy zauwazyliscie kto byl chipleaderem w momencie odpadania autora tematu![]()
...no, no... też jakiś Polak... nasi górą !!! Czyżbyś to był Ty 'miszczu'...?
Ja w ubiegłą niedzielę skończyłem na ...pechowym 101-szym miejscu i zamiast $100 (...już za 100-tne miejsce) dostałem tylko $60.
No, ale tak czy siak - wejściówkę do Lamborghini Grand Final 3.10.2010. też już mam...
@witbike - jaki masz nick na Starsach...? Może spotkamy się przy FT w grze o tę fajną bryczkę, heheh...?
P.S.
Tak realnie, to wcale nie liczę na większą wygraną - po prostu tam ludzie tak grają, że to się w pale nie mieści... a przeważnie ruscy. Ruscy w większości, nie mają pojęcia o pokerze... i może dlatego wygrywają. Te fishe potrafią sprawdzać twoje przebicia aż do rivera, z bylejaką parą z flopa albo z 22 na ręku...
I bardzo, bardzo często - niestety - dopisuje im szczęście... to chya taka 'złośliwość' pokera... Więc tak myślę, że wygranie tego Lamborghini graniczy z cudem, no może szanse są trochę większe niż trafienie szóstki w Totolotka... W każdym razie, wszelkie pokerowe strategie i taktyki gry w spotkaniu przy stole z ruskimi... można sobie w buty wsadzić....
Napisane przez spydar
Napisane przez krzysiekmiszcz
Nie wiem czy zauwazyliscie kto byl chipleaderem w momencie odpadania autora tematu![]()
...no, no... też jakiś Polak... nasi górą !!! Czyżbyś to był Ty 'miszczu'...?
![]()
Ja w ubiegłą niedzielę skończyłem na ...pechowym 101-szym miejscu i zamiast $100 (...już za 100-tne miejsce) dostałem tylko $60.
No, ale tak czy siak - wejściówkę do Lamborghini Grand Final 3.10.2010. też już mam...![]()
@witbike - jaki masz nick na Starsach...? Może spotkamy się przy FT w grze o tę fajną bryczkę, heheh...?
![]()
P.S.
Tak realnie, to wcale nie liczę na większą wygraną - po prostu tam ludzie tak grają, że to się w pale nie mieści... a przeważnie ruscy. Ruscy w większości, nie mają pojęcia o pokerze... i może dlatego wygrywają. Te fishe potrafią sprawdzać twoje przebicia aż do rivera, z bylejaką parą z flopa albo z 22 na ręku...I bardzo, bardzo często - niestety - dopisuje im szczęście... to chya taka 'złośliwość' pokera... Więc tak myślę, że wygranie tego Lamborghini graniczy z cudem, no może szanse są trochę większe niż trafienie szóstki w Totolotka... W każdym razie, wszelkie pokerowe strategie i taktyki gry w spotkaniu przy stole z ruskimi... można sobie w buty wsadzić....
![]()
Ale tamten polaczek został zdyskwalifikowany ponieważ był podejrzewany o stosowanie środków dopingujących...
Mój nick na starsach masz na samej górze gdzie chwaliłem się wynikiem
witbike taki jak tutaj.
Ja grając tygodniowy finał liczyłem tylko na 2000 miejsce. Do tego chłopaki z działu dla początkujących mi pocisnęli, żebym lepiej sprzedał bilet bo daleko nie zajdę. A tu miła niespodzianka. Warto było posiedzieć 7,5 h przed komputerem, i grać naprawdę tylko najlepsze układy
Jak jeszcze nie piszesz na forum to znaczy, że się trzymasz i nie odpadłeś po pół godziny
Życzę 1-go miejsca!