Przejdź do forum
Lamborgini P* Finał...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Lamborgini P* Finał tygodnia

21 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,792 Wyświetlenia
witbike
Poker Player

Witam,
chciałem się pochwalić wczorajszym wynikiem w turnieju :) To moja pierwsza tak wysoka wygrana :)

20 odpowiedzi
Scoti1986
Elite Grinder

Ładnie _thumbsup:

krychu90
PokerStrategist

Powodzenia w wielkim finale :f_thumbsup:

salyk
Oldschool Grinder

Powodzenia w finale, ale 300$ z freerolla też nie jest źle ;)
:f_thumbsup:

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Dzięki dzięki. Ale i tak czuje niedosyt, bo tak blisko 9 miejsca a wtedy już 500$. Wy też tak macie (jesteście pazerni)? hehe

mazaq
PokerStrategist

ile czasu zajęło, by zostało się 2k graczy ? :P

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Wiesz co, nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 2 - 3 godzi. Blisko 2000 miejsca zaczynają bardziej powolnie odpadać ludzie. Każdy chce zdobyć przynajmniej ten bilet do wielkiego finału.

wlasnie z kumplem obserwowalismy jedynego polaczka ;D wygraj Lambo!

komb4t
Oldschool Grinder

gratulacje :) ja niestety odpadlem na miejscu 3500 pechowo :) z KT trafiłem flopa KK2 a koles mial 66 i sprawdził ai a na river spadła 6... po prostu ręce opadają:) a w kwalifikacjach bylem 6:p. Powodzenia w finale, moze w niedziele mi się uda dołączyć :)

Thorek
Oldschool Grinder
witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Nie wiem na jakiej pozycji byłeś ale z KT w sumie nawet nie powinieneś się znajdować w tym rozdaniu. (moim zdaniem) Oczywiście floop super dla Ciebie, a że koleś miał fart to...tylko POKER ;)

Ludziska, ten kto wyeliminuje te 20 000 graczy to będzie mistrz, i wątpię żebym to był ja. Liczę, że dojdę to jakiegoś 4-ro tysięcznego miejsca i załapie się na kasę hehe

Skolek
PokerStrategist

Napisane przez witbike

Ludziska, ten kto wyeliminuje te 20 000 graczy to będzie mistrz

Raczej luckbox roku ;)

krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Nie wiem czy zauwazyliscie kto byl chipleaderem w momencie odpadania autora tematu ;)

Napisane przez krzysiekmiszcz
Nie wiem czy zauwazyliscie kto byl chipleaderem w momencie odpadania autora tematu ;)

...no, no... też jakiś Polak... nasi górą !!! Czyżbyś to był Ty 'miszczu'...? :D

Ja w ubiegłą niedzielę skończyłem na ...pechowym 101-szym miejscu i zamiast $100 (...już za 100-tne miejsce) dostałem tylko $60.
No, ale tak czy siak - wejściówkę do Lamborghini Grand Final 3.10.2010. też już mam... :P

@witbike - jaki masz nick na Starsach...? Może spotkamy się przy FT w grze o tę fajną bryczkę, heheh...? :D

P.S.
Tak realnie, to wcale nie liczę na większą wygraną - po prostu tam ludzie tak grają, że to się w pale nie mieści... a przeważnie ruscy. Ruscy w większości, nie mają pojęcia o pokerze... i może dlatego wygrywają. Te fishe potrafią sprawdzać twoje przebicia aż do rivera, z bylejaką parą z flopa albo z 22 na ręku... :P I bardzo, bardzo często - niestety - dopisuje im szczęście... to chya taka 'złośliwość' pokera... Więc tak myślę, że wygranie tego Lamborghini graniczy z cudem, no może szanse są trochę większe niż trafienie szóstki w Totolotka... W każdym razie, wszelkie pokerowe strategie i taktyki gry w spotkaniu przy stole z ruskimi... można sobie w buty wsadzić.... :D

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Napisane przez spydar

Napisane przez krzysiekmiszcz

...no, no... też jakiś Polak... nasi górą !!! Czyżbyś to był Ty 'miszczu'...? :D

Ja w ubiegłą niedzielę skończyłem na ...pechowym 101-szym miejscu i zamiast $100 (...już za 100-tne miejsce) dostałem tylko $60.
No, ale tak czy siak - wejściówkę do Lamborghini Grand Final 3.10.2010. też już mam... :P

@witbike - jaki masz nick na Starsach...? Może spotkamy się przy FT w grze o tę fajną bryczkę, heheh...? :D

P.S.
Tak realnie, to wcale nie liczę na większą wygraną - po prostu tam ludzie tak grają, że to się w pale nie mieści... a przeważnie ruscy. Ruscy w większości, nie mają pojęcia o pokerze... i może dlatego wygrywają. Te fishe potrafią sprawdzać twoje przebicia aż do rivera, z bylejaką parą z flopa albo z 22 na ręku... :P I bardzo, bardzo często - niestety - dopisuje im szczęście... to chya taka 'złośliwość' pokera... Więc tak myślę, że wygranie tego Lamborghini graniczy z cudem, no może szanse są trochę większe niż trafienie szóstki w Totolotka... W każdym razie, wszelkie pokerowe strategie i taktyki gry w spotkaniu przy stole z ruskimi... można sobie w buty wsadzić.... :D

Ale tamten polaczek został zdyskwalifikowany ponieważ był podejrzewany o stosowanie środków dopingujących...

Mój nick na starsach masz na samej górze gdzie chwaliłem się wynikiem ;) witbike taki jak tutaj.
Ja grając tygodniowy finał liczyłem tylko na 2000 miejsce. Do tego chłopaki z działu dla początkujących mi pocisnęli, żebym lepiej sprzedał bilet bo daleko nie zajdę. A tu miła niespodzianka. Warto było posiedzieć 7,5 h przed komputerem, i grać naprawdę tylko najlepsze układy :)

mazaq
PokerStrategist

No cóż, ja jutro gram finał tygodniowy, więc postaram się być lepszy od Ciebie :evil:

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Jak jeszcze nie piszesz na forum to znaczy, że się trzymasz i nie odpadłeś po pół godziny :)

Życzę 1-go miejsca!

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

Nie pochwalisz się nam które miejsce zająłeś???

mazaq
PokerStrategist

dalekie, QQ < 99 :rage:

witbike Autor wątku
witbike
Poker Player

ups :f_cry:

Ale 2000 było przynajmniej?