Przejdź do forum
Kto się zahaczył na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kto się zahaczył na beta testy RIO ?

21 Posty
7 Użytkownicy
101 Reakcje
2,632 Wyświetlenia
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Jak w temacie , jutro testy RunItOnce, ktoś z was się zakręcił ?

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi
tekiza77
Poker Player

Ja, ale mam problem ze zrobieniem konta

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Napisane przez tekiza77
Ja, ale mam problem ze zrobieniem konta

jaki problem ?

Odpowiedz
Cytat
tekiza77
Poker Player

Pobrałem soft, klikam w "sign up", wypełniam dane i pojawia się komunikat:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

mialem to ale sprawdz meila bo to chyba wyskakuje jak kliknoles 2x na przycisk creat czy cos, wiec powinienes miec emaila ze zalorzyles , jesli nie masz to nie wiem bo ja mialem ten blad ale udalo sie

Odpowiedz
Cytat
tekiza77
Poker Player

Dziwne, zmieniłem nazwę miejscowości z dwuczłonowej na inną, jednoczłonową i rejestracja przeszła.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Git ! Ja juz po depo , i jutro sie cos pokosi :)

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco
Elite Grinder

To jest jakis nowy soft?

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder
szoker22
PokerStrategist

zajebista maja strone mozna sie duzo dowiedzieć

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

jak nie wiedziales do tej pory to znaczy ze nie musisz nic wiedziec.

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman
PokerStrategist

Zajebista logika, fishe też się niech nie dowiadują, po co psuć gierki regom :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Powodzenia chłopaki, pochwalcie sie ile graczy rekreacyjnych tam grasuje? Biorąc pod uwagę,że na marketing kasy nie mają i cały room działa pod auspicjami największej wylęgarni regów w internecie spodziewam się ,że tam będzie reg regiem poganiał,a ryby urosną do miana miejskich legendy xD

Odpowiedz
Cytat
tekiza77
Poker Player

Gram teraz 2 godziny i na palcach jednej ręki policzę sytuacje żeby ktoś zlimpował.

Spoiler

Chyba tylko ja raz zlimpowałem ze SB a oprócz tego nikt xD

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

e tam , ja tez pogralem 90 minut ++ i 3 staki wyrwalem w spotach typowo pod fisza.

Odpowiedz
Cytat
szoker22
PokerStrategist

miałem to komentowac ale po chuj sie wdawac z takim typem w jakies dyskusje w necie :f_mad:

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

dokladnie, lepiej wdawac sie w inne dyskusje z innymi typami. najlepiej takimi co ci przytakna lub podadza wszytko na srebrnej tacy i bedzie cacy jak sie podotykacie penisami. pozdro :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Mrosu22
PokerStrategist

Napisane przez DzikiHenry
dokladnie, lepiej wdawac sie w inne dyskusje z innymi typami. najlepiej takimi co ci przytakna lub podadza wszytko na srebrnej tacy i bedzie cacy jak sie podotykacie penisami. pozdro :facepalm:

Ty jakiś nienormalny jesteś gościu :D

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry Autor wątku
DzikiHenry
Oldschool Grinder

Napisane przez Mrosu22

Napisane przez DzikiHenry

Ty jakiś nienormalny jesteś gościu :D

byc moze, mam uczulenie na jeczacych gosci, a tym bardziej na tych ktorzy klepia posty na forum pokerowym a nie wiedza o poker roomie galfonda, gdzie bylo tysiac podkastow i mowa o tym bite 3 + lata ktokolwiek kto sie interesuje pokerem powinien cos na ten temat wiedziec, po za tym gosc dostaje strone gdzie wszystko jest napisane i marudzi japierdole... dokladnie mam alergie na takich typow , nic nieporadze. w sumie pampersa mozna by mu zmienic i wyjasnic bo tlumaczenie pochodnych tego posta to to samo co pokazanie palcem cieciowi gdzie klucze a gdzie kubel.

Odpowiedz
Cytat
Mrosu22
PokerStrategist

Być może masz rację. Nie wiem. Ja gram dosyć długo w pokera rekreacyjnie i nigdy o tym nie słyszałem. Pierwszy raz, gdy wszedłem na stronkę którą podałeś, to pojawiło się tylko niebieskie tło. Myślę, że niektórym osobom mogło chodzić o jakieś "głębsze" info, bo skoro jesteś na beta testach to możesz wiedzieć więcej od szarych użytkowników forum :)
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat