Jak w temacie , jutro testy RunItOnce, ktoś z was się zakręcił ?
Pobrałem soft, klikam w "sign up", wypełniam dane i pojawia się komunikat:
Spoiler

mialem to ale sprawdz meila bo to chyba wyskakuje jak kliknoles 2x na przycisk creat czy cos, wiec powinienes miec emaila ze zalorzyles , jesli nie masz to nie wiem bo ja mialem ten blad ale udalo sie
Dziwne, zmieniłem nazwę miejscowości z dwuczłonowej na inną, jednoczłonową i rejestracja przeszła.
Powodzenia chłopaki, pochwalcie sie ile graczy rekreacyjnych tam grasuje? Biorąc pod uwagę,że na marketing kasy nie mają i cały room działa pod auspicjami największej wylęgarni regów w internecie spodziewam się ,że tam będzie reg regiem poganiał,a ryby urosną do miana miejskich legendy
Gram teraz 2 godziny i na palcach jednej ręki policzę sytuacje żeby ktoś zlimpował.
Spoiler
Chyba tylko ja raz zlimpowałem ze SB a oprócz tego nikt
e tam , ja tez pogralem 90 minut ++ i 3 staki wyrwalem w spotach typowo pod fisza.
miałem to komentowac ale po chuj sie wdawac z takim typem w jakies dyskusje w necie
dokladnie, lepiej wdawac sie w inne dyskusje z innymi typami. najlepiej takimi co ci przytakna lub podadza wszytko na srebrnej tacy i bedzie cacy jak sie podotykacie penisami. pozdro
Napisane przez DzikiHenry
dokladnie, lepiej wdawac sie w inne dyskusje z innymi typami. najlepiej takimi co ci przytakna lub podadza wszytko na srebrnej tacy i bedzie cacy jak sie podotykacie penisami. pozdro![]()
Ty jakiś nienormalny jesteś gościu
Napisane przez Mrosu22
Napisane przez DzikiHenry
dokladnie, lepiej wdawac sie w inne dyskusje z innymi typami. najlepiej takimi co ci przytakna lub podadza wszytko na srebrnej tacy i bedzie cacy jak sie podotykacie penisami. pozdro![]()
Ty jakiś nienormalny jesteś gościu
![]()
byc moze, mam uczulenie na jeczacych gosci, a tym bardziej na tych ktorzy klepia posty na forum pokerowym a nie wiedza o poker roomie galfonda, gdzie bylo tysiac podkastow i mowa o tym bite 3 + lata ktokolwiek kto sie interesuje pokerem powinien cos na ten temat wiedziec, po za tym gosc dostaje strone gdzie wszystko jest napisane i marudzi japierdole... dokladnie mam alergie na takich typow , nic nieporadze. w sumie pampersa mozna by mu zmienic i wyjasnic bo tlumaczenie pochodnych tego posta to to samo co pokazanie palcem cieciowi gdzie klucze a gdzie kubel.
Być może masz rację. Nie wiem. Ja gram dosyć długo w pokera rekreacyjnie i nigdy o tym nie słyszałem. Pierwszy raz, gdy wszedłem na stronkę którą podałeś, to pojawiło się tylko niebieskie tło. Myślę, że niektórym osobom mogło chodzić o jakieś "głębsze" info, bo skoro jesteś na beta testach to możesz wiedzieć więcej od szarych użytkowników forum
Pozdrawiam.