Poker i tak umiera, za rok dwa problemem będzie zarobienie średnio 3k$ w miesiącu, jaka macie przyszlosc za 5 lat?
Kurwa mac... Mieli betfair jutro zbanowac, brakowalo mi 50 punktow do gamestona ktore mialem dzisiaj ugrac i dzisiaj juz sie nie da wejsc...
Swoją drogą nie ma to jak walczyć z 28 tysiącami uzależnionymi od hazardu jak ma się w kraju pół miliona alkoholików. No, ale przecież narkomani to problem tak samo, mimo, że jest ich 5 razy mniej niż alkoholików. Za wszystko bierze się od dupy strony.
btw
Pozostaje nam czekać na to jak sytuacja się będzie rozwijała, czy zdechnie śmiercią naturalną czy też nas wykończą, a jak nas będą wykańczali to będziemy robili wszystko by wciąż utrzymać utrzymać usta ponad poziomem szamba, a licząc pomysłowość Polaków wierzę, że nie jest to niemożliwe.
Napisane przez allegroman15
Poker i tak umiera, za rok dwa problemem będzie zarobienie średnio 3k$ w miesiącu, jaka macie przyszlosc za 5 lat?
Poker podobno umiera od co najmniej kilku lat a ciągle pojawiają się różne limitlessy itd.
A jeśli poker internetowy naprawdę umrze, to wygrywający gracz np. NL50 wzwyż zawsze będzie mógł utrzymywać się z gry na żywo na niskich stawkach za granicą, gdzie będzie się czuł trochę jak na placu zabaw.
Zablokowali własnie BET365. Po wyczyszczeniu ciasteczek i użyciu VPN nie da rady wejść albo nie potrafię.
Napisane przez pajakz1
Zablokowali własnie BET365. Po wyczyszczeniu ciasteczek i użyciu VPN nie da rady wejść albo nie potrafię.
przez vpna opery wchodzi normalnie, na chrome przez browsec vpn na angleiskim ip tez
Premier do tej pory nie wyznaczyla monopolisty na automaty, sugeruje sie, ze jesli nie wyznaczy - to automatow po prostu nie bedzie
Napisane przez kamilecek001
Napisane przez pajakz1
Zablokowali własnie BET365. Po wyczyszczeniu ciasteczek i użyciu VPN nie da rady wejść albo nie potrafię.przez vpna opery wchodzi normalnie, na chrome przez browsec vpn na angleiskim ip tez
Mi nie wchodzi właśnie na operze. Załaduje się strona startowa i jak się przejdzie dalej to nie działa.
Poker był dla wielu "dead" już w 2011 roku. Jak się myśli że wiedza o tym co to cbet i że AK jest lepsze od J3o wystarczy do drukowania hajsu to tak jest.
A kto by się przejmował co będzie za 5 lat?? Będzie co ma być. Alleluja i do przodu
Napisane przez pajakz1
Napisane przez kamilecek001
Napisane przez pajakz1
Zablokowali własnie BET365. Po wyczyszczeniu ciasteczek i użyciu VPN nie da rady wejść albo nie potrafię.przez vpna opery wchodzi normalnie, na chrome przez browsec vpn na angleiskim ip tez
Mi nie wchodzi właśnie na operze. Załaduje się strona startowa i jak się przejdzie dalej to nie działa.
a wlaczyles go w ogole ? mi wchodzi http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/429536f1defa789d
sprobuj na darmowej wtyczce do chroma browsec vpn na anglieskim ip
Wojtalenko, no właśnie też nie mogę wejść na Betfair. Kurczę miałem tam trochę kasy u nich. To znaczy że przepadła czy jak? No bez jaj.
Panowie,
Czy to znaczy ze trzeba szybko wypłaty z roomów robić żeby forsa nie przepadła?
Napisane przez Wojtalenko
Kurwa mac... Mieli betfair jutro zbanowac, brakowalo mi 50 punktow do gamestona ktore mialem dzisiaj ugrac i dzisiaj juz sie nie da wejsc...
Betfair działa normalnie.
Ja nie dostałem żadnego info od
nich, by mieli wychodzić z Polski.
Tak więc wyjście Betfair to najprawdopodobniej tylko plotki.
Panmorz, przed momentem się chciałem do nich zalogować i otrzymałem komunikat że site is prohibited in your country.
Więc raczej już są zablokowani. podpowiedzcie co zrobić żeby kasę odzyskać.
Napisane przez M1shchu
Panmorz, przed momentem się chciałem do nich zalogować i otrzymałem komunikat że site is prohibited in your country.
Więc raczej już są zablokowani. podpowiedzcie co zrobić żeby kasę odzyskać.
No kurczę, ja teraz właśnie się loguję na Betfair i wszystko działa u mnie normalnie.