Jeśli chodzi o wypłaty na skrilla, na Party, to kilka dni temu zlecałem i wszystko poszło sprawnie.
jak SKRILL na party działa jak nie działa opcja wpłaty i wypłaty jest wcale niedostępna
mega słabo się robi
Napisane przez finek96
Jeśli chodzi o wypłaty na skrilla, na Party, to kilka dni temu zlecałem i wszystko poszło sprawnie.
Jakies 14 miesiecy temu gralem na 888 z Polski i tez wszystko smigalo sprawnie
Moze ktos potwierdzić info?
Napisane przez KKingOfCards
jak SKRILL na party działa jak nie działa opcja wpłaty i wypłaty jest wcale niedostępnamega słabo się robi
Jakoś nie przeraża mnie to, także spoko :-) Poziom gry zapewne wzrósł, zatem mam tego świadomość
Napisane przez bubek90
Moze ktos potwierdzić info?Napisane przez KKingOfCards
jak SKRILL na party działa jak nie działa opcja wpłaty i wypłaty jest wcale niedostępnamega słabo się robi
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4625328#post4625328
Hej, skrill zniknął już z możliwych opcji depozytu/wypłaty.
Informacja od supportu party: "I am afraid that it is not available due to a business decision". Niezbyt fajnie
Sprawdziłem, faktycznie, zniknęła ta opcja wpłaty/wypłaty.
Kilka miesięcy temu było podobnie, tylko że wtedy zniknęła opcja wpłaty przez Skrill, nadal można było wypłacać. Po jakimś czasie wszystko wróciło do normy. Może tym razem też tak będzie? A jeśli nie to ta karta Goplay jeszcze jest dostępna? Albo jakaś inna bezpieczna metoda wypłaty?
pzdr
Po zamknięciu skrilla przez Party rozumiem, że najlepiej wyciągnąć kasę przez to entropay ?
1) mozna grac na 888 z Polski przez VPN
2) od 2 dni SKRILL nie jest juz dostpeny na party i starsach na 99% tez
3) podobno mozna robic transakcje entro - skrill
4) drogo w chuj
5) jebac polski poker
Napisane przez irobson
1) mozna grac na 888 z Polski
Jak mozna? Ja dalej niemoge. Chyba ze piszesz o oszukanczym graniu.
Wiadomo już co z tym skrillem na Party Poker? Niewiadomo czy zakładać entro czy się wstrzymać..
Napisane przez irobson
1) mozna grac na 888 z Polski przez VPN![]()
4) drogo w chuj
5) jebac polski poker
Irobson właśnie Prowokuje do łamania przepisów karnoskarbowych brawo !
.
calkiem mnie to cieszy w takim razie
Napisane przez Zen85
Napisane przez irobson
1) mozna grac na 888 z Polski przez VPN![]()
4) drogo w chuj
5) jebac polski pokerIrobson właśnie Prowokuje do łamania przepisów karnoskarbowych brawo !
zastanow sie nad tym co napisales wlasnie
do niczego nie prowokuje tylko stwierdzam fakty.
Spolecznosc korzysta z VPNow od lat i nie jest to zadna tajemnica. Aczkolwiek nie polecam bo nie jeden przyklad pokazal, ze roznie z tym bywa. BTW: tak sie zastanawiam, skoro ja prowokuje to ty je moze lamiesz w ogole grajac :>