Przejdź do forum
Koniec Pokera? (PL)

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Koniec Pokera? (PL)

3,667 Posty
715 Użytkownicy
15624 Reakcje
893.3 K Wyświetlenia
Beseventh
PokerStrategist

Moglby sie ktos odniesc do tego ?

Odpowiedz
Cytat
allegroman15
Poker Player

Wystarczy zalozyc konto na netku czy skrillu z zagranicznym adresem a pozniej jechac przez VPN :)

Odpowiedz
Cytat
pawel9
Oldschool Grinder

uzywał ktoś kiedyś tego trustly jaką to ma wiarygodność

Odpowiedz
Cytat
oceter
PokerStrategist

Czy z p* mozna wyplacac jeszcze ? Niech ktos odpowie ze mamy 14 dni na wyplaty blagam :P

Odpowiedz
Cytat

Z PS można wypłacać i przynajmniej jakiś czas jeszcze będzie można (na skrilla\netka).

Co do grania na PS przez VPN to dostałem info że w jakiś tajemniczy sposób potrafią to wykryć, ale nie jestem do końca pewny jak.

Odpowiedz
Cytat
kicek0
PokerStrategist

Ja jeszcze dziś wpłacałem, więc raczej wypłacić też można (Neteller)

Odpowiedz
Cytat
pawcio123
Elite Grinder

z bankomatu tez poszło /skrill

Odpowiedz
Cytat

Czyli że co ? powstaje lotto poker z fieldami rzędu 200 osób ? w niedziele wieczór ? Gdzie jest te stowarzyszenie " Wolny Poker " ? Gdzie jest pan Gowin ?:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire
BlackMember

kurwa a tyle razy mowilem , ze jest dobrze tak jak jest i żeby tego nie ruszac. NIe wiem czy bez interwencji wolnego pokera byłoby tak samo, ale szansa jakas była.

Odpowiedz
Cytat
gandzia
PokerStrategist

W Polsce jak to w Polsce jak coś dobrze działa to zawsze się znajdzie ktoś kto to rozpier....

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999
PokerStrategist

Nie no z bankomatu to chyba musi iść. Przecież to by było nieludzkie jakby jakimś cudem blokowało kasę z portfela. Na jakiej zasadzie miało by to być blokowane ? Na terenie PL, ogólnie tych środków czy jak ? Dla mnie bez sens. Jak już wypłacisz na Netellera/Skrilla to raczej spoko.

Odpowiedz
Cytat
Kady82
PokerStrategist

Cicho siedzieliście jak zamiany powoli się dokonywały ," dopóki starsy działają to mam wyjebane..." , Strasy zostają , dali w łapę... " , " Starsy mają armię prawników i takim bublem ich nie zablokują". Pozwolę sobie ocenić takie wypowiedzi jako niezbyt mądre. Pzdr

Odpowiedz
Cytat
marcin1386
PokerStrategist

Siemka, a wypłacał ktoś może jeszcze ze skrilla na konto bankowe, chodzi mi tu o kwotę do 500 zł, dodam ze mam konto w Alior

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez
z bankomatu tez poszło /skrill

Niesamowite jak to zrobiłeś?
może rano dostałeś świeże pieczywo w sklepie ? 8-o 8-o8-o8-o

Przecież skrill to portfel, a nie strona służąca tylko do wpłacania pieniędzy na pokera.
Można przez niego kupować bezpiecznie na ebay i tego typu stronach.
Ustawa nie dotyczy portfeli.
Jednak przynajmniej każdy widzi jaki poziom reprezentują osoby tutaj, tak bardzo srające po gaciach.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182
Oldschool Grinder

Napisane przez marcin1386
Siemka, a wypłacał ktoś może jeszcze ze skrilla na konto bankowe, chodzi mi tu o kwotę do 500 zł, dodam ze mam konto w Alior

Lepiej wyplac w bankomacie :).

Odpowiedz
Cytat
ahir2013
Oldschool Grinder

Tak to jest jak polmozgi wysylaja zapytania do MF i innych urzedasow i podsuwaja im gotowiec do blokowania. Nie wiem jak wy pokera odkryliscie z takim uposledzeniem wszyscy Ci ktorzy zwracaja sie do oprawcy czemu jeszcze cos jest dostepne a zawsze bylo nielegalne.

Gratz!

NO MUNI IN POKER? NO, NO POKER HERE!

Odpowiedz
Cytat
erasmusPL
PokerStrategist

Może nie w temacie, ale skurwole przejmują własnie Sąd Najwyższy.

Tempo i determinacja tych pajaców mnie przeraża.

Odpowiedz
Cytat
marcin1386
PokerStrategist

Jakbym mial karte to bym wyplacil :f_biggrin: robilem podobny przelew 30 czerwca ze skrilla doszlo po 1 lipca na konto

Odpowiedz
Cytat
borys0508
Poker Player

Marcin lepiej nie niestety 😞

Odpowiedz
Cytat
marcin1386
PokerStrategist

Czyli co ??? Pozostaje zlozyc wniosek o karte skrill o ile wczesniej nie zaprzestaja swojej ofert dla graczy z polski grajacych na starsach i nie tylko albo przelanie calych srodkow na party i tam wyrobienie karty. 13 lipca glownie kojarzyl mi sie z dniem moich urodzin od dzisiaj to sie zmieni:f_zZz:

Odpowiedz
Cytat