no kur... tego typu maile lecą z automatu
Proszę moderatorów o zamknięcie tego tematu. Wyjaśniam dlaczego:
1. W większości nie znają się i nie wiedzą o czym piszą!
2. Szkodzą wizerunkowo pokera dla nowego narybku!
3. Nawet nie przeczytali dokładnie ustawy, a zawracają gitarę!
4. Wielu ludzi domyślam się nie ukończyło tu podstawówki. Nie sugeruje idiotów; ale konta na rodzinkę: babcie, dziadka, kuzyna lub po prostu gimbaza! To sugeruje styl wypowiedzi!
5. Jak sami widzicie, to wątek od dawna trollowany. Nie warto tu odpowiadać prostym osobą! Owszem są tu mądre odpowiedzi; ale matołki jednak wiedzą swoje!
6. Dlaczego ten wątek ma tyle ujemnych komentarzy; a mimo to piszą? To proste, bo tu będą pisać z reguły tylko trolle bez żadnej wiedzy!
Mając powyższe na uwadze domagam się Moderatorzy nawet w trybie natychmiastowym zamknięcia tego wątku. Nic ten wątek nie wnosi i tylko powoduje ferment i zamęt w związku z udzielaniem się w tu nim prostych trollów!
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby!
Az wplacilem 10$ by sprawdzic mozna grac bez flagi
i zostawili tylko skrilla jako mozliwosc wyplaty by nikt ich nie podejrzewal
U mnie 888 nadal(jeszcze?) działają.Rożnica tylko taka,ze wczesniej egzystowałem pod flagą Norwegii a teraz jestem bezpaństwowcem pod firmową flagą 888.
dlaczego kasujecie moje posty????
chcialem tylko poinformowac urzytkownika ' leeloo80' ze zglaszam jego posty do prokuratury gdyz wystosowal do mnie grozby karalne. chcialbym zeby nie byl zaskoczony kiedy przyjdzie mu wezwanie na przesluchanie. tylko tyle. dziekuje za uwage
Dziwne, że został usunięty post kompletnie nie związany z tematem serio? Wielu użytkowników zagląda tutaj by dowiedzieć się czegoś w związku z tematem pokera w Polsce, a jest zmuszona do czytania postów niezwiązanych z tematem i prywatnych wycieczek względem siebie co poniektórych userów. Jeśli macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to na priv lub załóżcie sobie wątek w pogawędkach. Pozdrawiam i spokojnej nocy życzę
Dodam jeszcze, że konta są banowane, ale przydałoby się jeszcze żebyście po prostu nie wdawali się z nimi w dyskusje i nie generowali jeszcze większego offtopu wtedy będzie zdecydowanie prościej.
Czy nie byłoby jakimś wyjściem gdyby starsy i ósemki zablokowały nam możliwość wypłat przez bank, przelewy24, czy kartę oraz zablokowały powstawanie nowych kont (nie oferują Polakom gry ze względu na ustawę) i zostawiły tylko portfele i w ten sposób stare konta powinny móc spokojnie grać (pomijam tu możliwość, że Skrill/Net zacznie współpracować z US)? Przy blokowaniu dostępu powinni umyć ręce w stylu kto się może połączyć z Polski może grać, a cała reszta na naszą odpowiedzialność i tyle. Jak ktoś na tyle nieodpowiedzialny, że będzie robił przelewy skrill-->>bank to jego sprawa. W taki sam sposób mogłaby moim zdaniem działać bukmacherka nie licząc się z ustawą (usunąć polską lokalizację, brak możliwości powstawania nowych kont z Polski). Co o tym myślicie? Naiwne?
Tak, bo ich nie interesują konsekwencje jakie mogą ponieść gracze, oni się martwią o własną licencję.
Dzisiaj po kontakcie z supportem Unibet dowiedziałem się, że mogę potwierdzić swoje konto poprzez screen z portfela Skrill. Skrill nie weryfikuje swoich użytkowników do osiągnięcia limitu 2500€, tak więc do tego limitu można spokojnie wypłacać pieniądze z portfela jednocześnie mając potwierdzone konto na Unibet. Może nie jest to duża kwota, ale napewno jakaś alternatywa dla osób, które nie mają jak potwierdzić zamieszkania w innym kraju.
chyba troche w temacie - operator internetowy (scierwa z plusa/cyfrowego polsatu) zablokowaly dostęp nawet do skrilla! komus jeszcze?
kiedy przełączyłem sie na mobilny net to wszystko smiga normalnie, wrocilem do neta w cyfrowym polszmacie i blokada.
do cholery zaraz zablokują dostęp do własnego konta bankowego??? albo z "urzędu" będzie sciagany z konta abonament RTV, datki na tv trwam itp? nosz K%&$&# jak tu byc spokojnym?

btw. sprawdzalem w kilku przegladarkach, wszedzie to samo
Warto w takiej sytuacji skontaktowac się bezposrednio z dostawcą.To trochę dziwne bo przecież ze Skrilla korzysta np. legalny STS.
Napisane przez bori009988
to vpna odpal w operze, w mobilnym orange skrill dziala
dzieki! właczylem vpn operowy i faktycznie działa.
co do neta mobilnego to ja użyłem do sprawdzenia playa na karte i śmigało wtedy ok
i takie lamerskie pytanko mam. Czy jeśli będę się łączył ze skrillem przez vpn opery, to czy nie ma opcji żeby mnie poblokowali, zbanowali etc., domniemując że coś kombinuje skoro wczesniej łaczyłem się "normalnie"
a tak w ogole to jak widac da sie te różne przeszkody obejsc, choć coraz bardziej wnerwia mnie fakt, że operator owy dostęp do portfela internetowego ze swojej strony mi zablokował. Jak daleko jeszcze to wszystko się posunie? wydawało się, że granice absurdu zostały już dawno przekroczone, a ciągle pojawiają się nowe idiotyzmy
no i ch*j