Przejdź do forum
[KOMUNIKAT] - nowy ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[KOMUNIKAT] - nowy sędzia PLO!

16 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
973 Wyświetlenia
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej,

po raz kolejny mam przyjemność ogłosić, że nowy sędzia zasilił nasze szeregi działu PLO.

roommate1000. Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej, możecie zajrzeć na bloga nowego HJ.

Ze strony administracji, życzę wytrwałości i owoncnych ocen. Witaj w zespole! :sdrink

Zachęcam do przywitania nowego dżadża. :)

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Gratulacje :) :nh

Odpowiedz
Cytat
kleko91
PokerStrategist

Gratulacje i powodzenia :) :sdrink

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Gratulacje i powodzenia! I wytrwałości! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Powodzenia i gratulacje współlokatorze! :)

Odpowiedz
Cytat
Bejkker
PokerStrategist

Jakie stawki bedzie ocenial?

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

A coś więcej? Co grasz, z jakimi wynikami, co będziesz oceniał?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Większość rozdań jest z PLO50> także będzie on oceniał wszystkie pojawiające się rozdania, chyba że nie będzie czuł się na siłach :)

Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
Bejkker
PokerStrategist

Z tego co czytalem na blogu to wiekszosc czasu on gra chyba live, a online chyba dopiero cos plo50 gra? Wolalbym wtedy aby jednak moje rozdania ocenial ktos kto regularnie gra juz plo50 i wyzej, chybaze gra o wiele wyzej i sie myle wtedy poprawcie mnie

Odpowiedz
Cytat
Marta Autor wątku
Head Admin
Marta
Poker Player

Nowy sędzia gra też wyższe stawki, najlepiej jednak, żeby sam się wypowiedział - podrzucę mu Wasze pytania i wypowie się tutaj w wolnej chwili.

Odpowiedz
Cytat

Powodzenia roommate1000!

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Powodzenia i wytrwałości! :)

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Napisane przez Bejkker
Z tego co czytalem na blogu to wiekszosc czasu on gra chyba live, a online chyba dopiero cos plo50 gra? Wolalbym wtedy aby jednak moje rozdania ocenial ktos kto regularnie gra juz plo50 i wyzej, chybaze gra o wiele wyzej i sie myle wtedy poprawcie mnie

Nic sie nie ukryje w internecie ;)

Wiekszość czasu grałem live rok temu, w plo gram od stycznia tego roku w tym czasie przeszedłem drogę od PLO25 do shotów na plo200, przez ten czas zagrałem około 280k rozdań z czego większośc była na plo50 i 100. Do tego wlicza się około 40k rozdań z gier HU z regami więc spokojnie czuje się na sile oceniać rozdania z tych limitów. Zwłaszcza, że przerobiłem sporo godzin coachingów z jednym z naszych graczy HS + ciągle pracuje nad grą z osobami grającymi regularnie plo50-400, udzielam się w grupie learningowej etc. Aktualnie gram plo50, ale nie będę się tutaj rozpisywał z czym związany jest ten spadek.

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez roommate1000
Aktualnie gram plo50, ale nie będę się tutaj rozpisywał z czym związany jest ten spadek.

ja się wypowiem - z używkami :D :D :D

rumejt dobry gracz, powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Witamy :)

Odpowiedz
Cytat

Witamy i powodzenia życzymy :fdrink

Odpowiedz
Cytat