bardzo fajny temat sam ogólnie kolekcjonuje talie
Napisane przez kodiusz
Rzeczywiście bardzo fajny motyw royalów, sam rewers też przyjemny.Wziąłem jednak te Modiano z acetatu i powiem Ci, że lepszych kart nie miałem w ręku
![]()
Jutro jak będzie lepsze światło zrobię zdjęcie i wrzucę fotkę tych betfairowych kart bo widzę, że nie masz ich w kolekcji. IMO też są bardzo dobre, jak już zresztą pisałem.
Pozdro
Gratuluje dobrego wyboru będziesz zadowolony :fdrink . A co do decka z Betfair wrzuć fotki chętnie zobaczę .
Napisane przez KrisB27
bardzo fajny temat sam ogólnie kolekcjonuje talie
Liczę na udaną kolekcje jak będziesz miał coś ciekawego to pisz
.
A to Deck do którego również będę się przymierzał ♠_cool:
Desjgn Poker Cards tak tak przez j się pisze

Teraz nasze karty i inne gadżety są do wygrania za darmo w naszym konkursie fejsowym, jakby ktoś był zainteresowany
Napisane przez kodiusz
Obiecana fotka:
Dzięki za wrzutkę jest to deck robiony przez chińskiego Trademarka na zlecenie Pokerroomow . Zobacz mój deck z PKR jest identyczny tzn mój i twój deck jest z jednej fabryki
Czy na Asie Pik piszę Trademark :challenge

Niezły fachowiec z Ciebie.. oczywiście masz rację karty są trademarka. Szczerze mówiąc nawet nie zwracałem uwagi na ten napis na asie pik, dopiero teraz sprawdziłem
Pozdro
Dla odświeżenia tematu omówię dziś czterokolorowy deck od Modiano
Deck otrzymujemy w ładnym pudełku etui może nie jest najwyższych lotów ale spełnia swą rolę .

Co do samych kart są one twardsze od innych plastikowych kart co według mnie jest na + bo po pewnym czasie się nie odginają tak jak np model Copaga o którym mowa była powyżej. Mankamentem dla niektórych może być to że nie występują one w wersji Jumbo Index . Jak dla mnie minusem jest też to że kolory niebieski i zielony są ciut za jasne przez co lepiej grać przy lepszym świetle ( ale to chyba postawa jasnej i czytelnej gry
) . Np Czterokolorowy deck od Copaga ma nieco ciemniejsze kolory i wygląda to trochę lepiej .
Co do ceny uważam że na dzień dzisiejszy jest świetna 56 zł z wysyłką za zestaw

Gdzie dostałeś ten 4-color deck od Modiano? Bardzo fajny, sam bym sobie taki chętnie sprawił.
No chyba że w podobnej cenie dostanę coś lepszego (też w 4 kolorach).
Witam to znowu ja
Żyję i mam się dobrze . Służę poradą
. Jako że jestem w kraju na okres 3-4 tyg ( dziura w dowodzie osobistym
) to będę tu częściej zaglądał . Poza tym skorzystałem z okazji i kupiłem nowego decka tym razem ze stajni copaga

Napisane przez sojowyjarz
Ej, zaproś mnie na swojego homegame'a![]()
Chciałbym ale nie mam żetonów a o kartach to już nawet nie wspomnę
Molibden12 Mam do Ciebie ogromną prośbę !:)
Jestem totalny zielony co do kart. Chce zakupić karty do gry remik, skat. Przeglądałem różne oferty i zauważyłem że są karty plastikowe które kosztują w granicach 50 złotych są i tez zwykle które kosztują 25 zł np. bicycle tandard. Warto dopłacać do tych plastikowych czy są one do d*py ? Bardzo mi się podobają karty piatnik plastikowe 2364.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i porady !:)
Hej
Dawno nic się tutaj nie wydarzyło a szukając kart przypomniałem sobie o Twoim temacie. Obecnie interesuje mnie czterokolorowy deck, czy poza polecanym powyżej od Modiano jest coś na rynku godnego uwagi, co miałeś w rękach i możesz polecić - fajnie byłoby gdyby karty miały Jumbo Index.
Co myślisz o tych: COPAG 4 COLOUR 100 PLASTIC JUMBO INDEX?
Wcześniej miałem polecane przez Ciebie MODIANO Texas Hold'em TURKUS - REWELACJA!
Z góry dzięki
Poszukaj tu: https://www.pokerstore.nl/
Kupowałem tam karty WSOP i WPT Fourniera, wszystko w porządku, płaciłem PayPalem. Niestety wysyłka do Polski kosztuje aż 11,95€, dlatego bardziej opłacało mi się zamówić dwie talie kart zamiast jednej. Wysyłka przez PostNL, czekałem 3 dni robocze.
Napisane przez szoker22
wie ktos gdzie kupic talie 4 kolorową ?
Na przykład na allegro
Niestety bez Jumbo Index
1. http://allegro.pl/karty-4-kolory-modiano-i6923121502.html
2. http://allegro.pl/karty-copag-4-pr-spring-pokerowe-4-kolory-10-i6153330547.html
Napisane przez szoker22
wie ktos gdzie kupic talie 4 kolorową ?
https://www.monaco.net.pl/karty-copag-pokerowe-jumbo-4-kolory-100-plastik-pojedyncze-p-91.html
Nie musisz się bawić w kupowanie za granicą