Przejdź do forum
Karty do Gry - Pomo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Karty do Gry - Pomoc w Wyborze

61 Posty
17 Użytkownicy
5 Reakcje
12.4 K Wyświetlenia
KrisB27
Elite Grinder

bardzo fajny temat sam ogólnie kolekcjonuje talie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez kodiusz
Rzeczywiście bardzo fajny motyw royalów, sam rewers też przyjemny.

Wziąłem jednak te Modiano z acetatu i powiem Ci, że lepszych kart nie miałem w ręku :D

Jutro jak będzie lepsze światło zrobię zdjęcie i wrzucę fotkę tych betfairowych kart bo widzę, że nie masz ich w kolekcji. IMO też są bardzo dobre, jak już zresztą pisałem.

Pozdro

Gratuluje dobrego wyboru będziesz zadowolony :fdrink . A co do decka z Betfair wrzuć fotki chętnie zobaczę .

Napisane przez KrisB27
bardzo fajny temat sam ogólnie kolekcjonuje talie

Liczę na udaną kolekcje jak będziesz miał coś ciekawego to pisz :) .

A to Deck do którego również będę się przymierzał _cool:

Desjgn Poker Cards tak tak przez j się pisze ;)

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Obiecana fotka:

Odpowiedz
Cytat
Toluvel
PokerStrategist

Teraz nasze karty i inne gadżety są do wygrania za darmo w naszym konkursie fejsowym, jakby ktoś był zainteresowany :f_cool:

KONKURS

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez kodiusz
Obiecana fotka:

Dzięki za wrzutkę jest to deck robiony przez chińskiego Trademarka na zlecenie Pokerroomow . Zobacz mój deck z PKR jest identyczny tzn mój i twój deck jest z jednej fabryki :)
Czy na Asie Pik piszę Trademark :challenge

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Niezły fachowiec z Ciebie.. oczywiście masz rację karty są trademarka. Szczerze mówiąc nawet nie zwracałem uwagi na ten napis na asie pik, dopiero teraz sprawdziłem :D
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dla odświeżenia tematu omówię dziś czterokolorowy deck od Modiano :)

Deck otrzymujemy w ładnym pudełku etui może nie jest najwyższych lotów ale spełnia swą rolę .

Co do samych kart są one twardsze od innych plastikowych kart co według mnie jest na + bo po pewnym czasie się nie odginają tak jak np model Copaga o którym mowa była powyżej. Mankamentem dla niektórych może być to że nie występują one w wersji Jumbo Index . Jak dla mnie minusem jest też to że kolory niebieski i zielony są ciut za jasne przez co lepiej grać przy lepszym świetle ( ale to chyba postawa jasnej i czytelnej gry ;) ) . Np Czterokolorowy deck od Copaga ma nieco ciemniejsze kolory i wygląda to trochę lepiej .
Co do ceny uważam że na dzień dzisiejszy jest świetna 56 zł z wysyłką za zestaw :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak by ktos szukal porady odnosnie kart to zyje .:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Gdzie dostałeś ten 4-color deck od Modiano? Bardzo fajny, sam bym sobie taki chętnie sprawił. :f_love:

No chyba że w podobnej cenie dostanę coś lepszego (też w 4 kolorach).

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kupilem go na gamblerstore.pl . Zaplaciem 56 zl

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Dzięki, akurat jest przerwa techniczna :facepalm:, ale później obczaję. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam to znowu ja ;) Żyję i mam się dobrze . Służę poradą :f_drink: . Jako że jestem w kraju na okres 3-4 tyg ( dziura w dowodzie osobistym xD ) to będę tu częściej zaglądał . Poza tym skorzystałem z okazji i kupiłem nowego decka tym razem ze stajni copaga ;)

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Ej, zaproś mnie na swojego homegame'a :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez sojowyjarz
Ej, zaproś mnie na swojego homegame'a :deadhappy:

Chciałbym ale nie mam żetonów a o kartach to już nawet nie wspomnę xD

Odpowiedz
Cytat

Molibden12 Mam do Ciebie ogromną prośbę !:)
Jestem totalny zielony co do kart. Chce zakupić karty do gry remik, skat. Przeglądałem różne oferty i zauważyłem że są karty plastikowe które kosztują w granicach 50 złotych są i tez zwykle które kosztują 25 zł np. bicycle tandard. Warto dopłacać do tych plastikowych czy są one do d*py ? Bardzo mi się podobają karty piatnik plastikowe 2364.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i porady !:)

Odpowiedz
Cytat
draco09
PokerStrategist

Hej :)

Dawno nic się tutaj nie wydarzyło a szukając kart przypomniałem sobie o Twoim temacie. Obecnie interesuje mnie czterokolorowy deck, czy poza polecanym powyżej od Modiano jest coś na rynku godnego uwagi, co miałeś w rękach i możesz polecić - fajnie byłoby gdyby karty miały Jumbo Index.

Co myślisz o tych: COPAG 4 COLOUR 100 PLASTIC JUMBO INDEX?

Wcześniej miałem polecane przez Ciebie MODIANO Texas Hold'em TURKUS - REWELACJA!

Z góry dzięki :)

Odpowiedz
Cytat
szoker22
PokerStrategist

wie ktos gdzie kupic talie 4 kolorową ?

Odpowiedz
Cytat
pawlo1
Poker Player

Poszukaj tu: https://www.pokerstore.nl/

Kupowałem tam karty WSOP i WPT Fourniera, wszystko w porządku, płaciłem PayPalem. Niestety wysyłka do Polski kosztuje aż 11,95€, dlatego bardziej opłacało mi się zamówić dwie talie kart zamiast jednej. Wysyłka przez PostNL, czekałem 3 dni robocze.

Odpowiedz
Cytat
draco09
PokerStrategist

Napisane przez szoker22

Na przykład na allegro ;)

Niestety bez Jumbo Index
1. http://allegro.pl/karty-4-kolory-modiano-i6923121502.html

2. http://allegro.pl/karty-copag-4-pr-spring-pokerowe-4-kolory-10-i6153330547.html

Odpowiedz
Cytat
Aratarius
PokerStrategist

Napisane przez szoker22

https://www.monaco.net.pl/karty-copag-pokerowe-jumbo-4-kolory-100-plastik-pojedyncze-p-91.html
Nie musisz się bawić w kupowanie za granicą

Odpowiedz
Cytat