Przejdź do forum
Jak stracić ponad 1...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jak stracić ponad 100k$ poprzez slowplay grając nl50 :)

18 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,418 Wyświetlenia

Podam tylko linka na:)

//Edit.
Qsy.

17 odpowiedzi
Qsypal
BlackMember

Witaj

Zamieszczanie linków do strony, którą podałeś, jest niestety na naszym forum zabronione. Jeżeli chcesz, możesz skopiować ważniejsze treści z przytoczonego wątku, jednak nie możesz tam odsyłać naszych użytkowników.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Qsy ty żartujesz prawda? Gdzie ty to wyczytałeś??

Oto część posta angielskiego admina o chalengu Boku87:

"Is he crazy? Can he make it?

Boku87 51 tabling PokerStars:

2+2
Thread where he announces bet: http://forumserver.twoplustwo.com/54/pok...it-only-417722/ "

Więc chyba NIE jest zabronione :/

A1varo
Poker Player

Dobra, wklei treść, nasi admini są dość obowiązkowi ;)

Qsypal
BlackMember

lukasz728

Mamy własny regulamin moderatorów i akurat sprawa z linkami nie do końca jest sprecyzowana. Admini stwierdzili, że link może zostać, tak więc już nic usuwał nie będę ;)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Qsy trzeba po prostu trochę ruszyc głową,a nie być bezwzględnym biurokratą :P na naszym czy angielskim forum przewijają się setki linków do 2+2 oraz dośc często prowadzone są dyskusje związane z topicami na 2+2, pozatym forum te jest tak znane, ze go wcale nie trzeba reklamować, zresztą juz nie ważne.

Oto link:

http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ub-jackpot-both-check-str-flush-royal-440629/

YasQ
Oldschool Grinder

Ja nie wnikam czy zgodne czy nie z regolaminem ale ... TO CO CI PANOWIE ZROBILI TO MISTRZOSTWO SWIATA. Niech oni sprzedadza prawa do tego rozdania to zarobia wiecej niz jackpoint wynosi. Mozliwe ze to jest najglupsze rozdanie ever w pokerze, wielki respekt za glupote !

Qsypal
BlackMember

Jak dla mnie to fake jest, jak można nie podbić pokera?...

bastian081
PokerStrategist

Tak jak ktoś napisał w tamtym wątku pewnie obaj chcieli dojść do showdownu i nie wiedzieli że wymgalny jest minimalny pot.

YasQ
Oldschool Grinder

bastian081 napisał
Tak jak ktoś napisał w tamtym wątku pewnie obaj chcieli dojść do showdownu i nie wiedzieli że wymgalny jest minimalny pot.

Tylko skad wiedzieli ze obaj maja pokera ? Przeciez nie mogli o tym wiedziec no chyba ze ten z 98 :heart: zawsze zaklada ze ktos ma cos lepszego a ten z AK :heart: ze i tak go nie sprawdza ;) Tylko co wtedy ci panowie robili na nl50 ?(

Qsypal napisał

Jak dla mnie to fake jest, jak można nie podbić pokera?...

Na drugiej stronie jest screen. A rozdanie miazga!!! :D :D:D OMG

plusEVqba
PokerStrategist

no to ja mam pytanie - jakiej musi byc wielkosci pula lub ile musi byc w rake'u zeby jackop zostal uznany ????

Jezeli dobrze rozumiem to rake musi byc 0.25$ na NL50 tak ?

Wszystko zależy od roomu, na którym grasz.

Pozdrawiam

bastian081
PokerStrategist

Ja gram na expekt i tam można trafić na każdym cashowym stole jackpota i nie ma chyba nawet wymaganego rake tylko jackpot jest tylko dla pobitej ręki i wynosi ... 300 $.

To jest po prostu niemożliwe.

klaudia85 napisał
no to ja mam pytanie - jakiej musi byc wielkosci pula lub ile musi byc w rake'u zeby jackop zostal uznany ????

Z innego forum:
they're colluding and sharing info. so they thought they'd check it down and win the jackpot not realizing the .25 rake minimum to win.

Musi być rake 0.25.

bastian081
PokerStrategist

nenfil napisał
To jest po prostu niemożliwe.

Po prostu nie ma stołów jackpot. Pobierają normalny rake i dlatego tylko tyle płacą. Może to dla nich jakaś forma rakeback bo innej nie mają. W każdym bądź razie na 50k rozdań nie trafiłem jeszcze żadnego.

plusEVqba
PokerStrategist

nenfil napisał

klaudia85 napisał

Z innego forum:
they're colluding and sharing info. so they thought they'd check it down and win the jackpot not realizing the .25 rake minimum to win.

Musi być rake 0.25.

Thx