Praca marzen PS. Poczatek tur. blindy 50/100. Moj stack ok 3000 oszoloma ok 6000. Oszolom podbija na 450 ja allin z AA. On call z 8,6. Flop 3,5,7 mysle zaraz spadnie 9 i co spada?? 9!
Rece opadaja.
bylem wczoraj w sklepie i kupilem wszystko co chcialem, wychodzac WIEDZIALEM ZE TAK BEDZIE !111 rozesmialem sie ;\
Napisane przez pumaolePL
mysle zaraz spadnie 9 i co spada?? 9!Rece opadaja.
Twoja wina, bylo nie myslec - naucz sie grac
Napisane przez hasiek
bylem wczoraj w sklepie i kupilem wszystko co chcialem, wychodzac WIEDZIALEM ZE TAK BEDZIE !111 rozesmialem sie ;\
Pisze o tym dlatego ze szlag mnie trafia jak ktos sprawdza allina z 8,6 albo czyms podobnym. Najgorsze moje przegrane AA to na bublu z 7,2 .
Napisane przez TehGamer
Napisane przez hazelasty
Napisane przez Nazo1337
eZeZ
eZ & std imo
std, wp, nh
cz, imho zla strategia grasz
odsylam do artykulow ktore oferuje pokerstrategia dat kom oraz filmikow szkoleniowych naszych swietnych trenerow (wbrew temu co sie mowi, sa oni wygrywajacy) zachecam rowniez do wstawiania rozdan w odpowiednich dzialach co na pewno zwiekszy Twoje umiejetnosci
a co do samego rozdania, widac, ze jestes poczatkujacy i jeszcze nie wiesz do konca jak rozgrywac AA
jasne jest, ze powinienes -po ALL IN pre flop- foldowac na turnie gdy spadla nieszczesna 9
POZDRAWIAM!
Napisane przez pumaolePL
Pisze o tym dlatego ze szlag mnie trafia jak ktos sprawdza allina z 8,6 albo czyms podobnym. Najgorsze moje przegrane AA to na bublu z 7,2 .
a mi się morda cieszy
Napisane przez kacz7
nielicha historia.![]()
Na pocieszenie dodam że SMS-y w 36,6 się nie kończom!!!
super kolejny temat na którym nic mądrego nie pisząc mogę nabić posta i trochę podgonić dzienną średnią
P.S tu się bez kitu nic mądrego nie da odpisać, jeśli przegrane AA jest warte napisania tematu w którym użalasz się nad sobą to już dziś skończ z pokerem bo dla takiego mindseta jaki masz chyba już nie ma ratunku
SUPER OFERTA!!!
WYSLUCHAM KAZDEGO BAD BEAT STORY!!! Skype lub gg, cena - 5$
Pocieszenie słowne i zwyzywanie fisza ktory Cie ograł - 9$
Prawdziwe współczucie w głosie plus powyższe - 11$
Chetni proszeni o kontakt, moich cen konkurencja nie pobije!