szkoda ze ja nie mialem dziewiatek ale i tak dobrze, pula byla ponad 515 kafli a mi przypadlo cos kolo 8600
jak wyciagac grubsza kase ?

szkoda ze ja nie mialem dziewiatek ale i tak dobrze, pula byla ponad 515 kafli a mi przypadlo cos kolo 8600
jak wyciagac grubsza kase ?
a najsmieszniejsze jest to ze wcale nie chcialem grac jackpota, tylko ze na ultimatebet niebylo ludzi na normalnych stolach tylko na jackpotach, tak wiec zasiadlem sobie przy tych stolach i gralem max godzinke. W PT jest ze wlozylem na jackpota lacznie 2,5$
macoson napisał
a najsmieszniejsze jest to ze wcale nie chcialem grac jackpota, tylko ze na ultimatebet niebylo ludzi na normalnych stolach tylko na jackpotach, tak wiec zasiadlem sobie przy tych stolach i gralem max godzinke. W PT jest ze wlozylem na jackpota lacznie 2,5$
Weź już bardziej nie wqrwiaj ludzi
A tak serio, to gratki
hehe napisz jeszcze ze tylko wyrabiales bonus z savvy
nie pytaj skad wiem:D
graty stary
Wow, graty!!
Rozegrałem kilkaset tyś rozdań i nigdy na własne oczy nie widziałem takiego badbeata
Super strzał tak od razu darmowy bankroll na nl200.
Powodzenia !!!
mhmm.. a o co chodzi jak oni to dzielą że ty dostałeś tyle? i w ogóle jakby ktoś mógł zasadę tych jackpotów wyjaśnić bardziej:))
dariolysy napisał
mhmm.. a o co chodzi jak oni to dzielą że ty dostałeś tyle? i w ogóle jakby ktoś mógł zasadę tych jackpotów wyjaśnić bardziej:))
http://pl.partypoker.com/news/events/items/bad_beat2.html
Pozdrawiam
sypa88 napisał
Czyli coś się traci grając na jackpocie?
Tak, na takich stołach jest większy rake.
Pozdrawiam