Przejdź do forum
ipoker wywala bledy

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ipoker wywala bledy

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,020 Wyświetlenia
PrafonumInt

Siema

Nie bardzo wiem gdzie zalożyć ten temat bo działów ipokerowych jest dużo i jest tam mały ruch, więc wrzucam tutaj.

Od jakiegos czasu mam problem na bet365 (siec ipoker). Po jakims czasie gry, najczesciej kolo godziny wywala mi bledy

Od tego czasu nei moge odpalac nowych stolow bo ponownie dostaje te dwa komunikaty.

Nastepnie soft stopniowo sie krzaczy - nie moge wejsc do settings lobby itp, az w koncu wywala runtime error i sie po prostu wylacza.

Pisze juz z supportem bet365 ale oni nie ogarniaja chyba tam w ogole.

Spotkaliscie sie z tym? Jak to rozwiazać?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Skibcio

Witaj PrafonumInt,

Używasz jakiegoś programu do zmiany wyglądu poker roomu lub do "automatyzacji" gry? Pamiętam, że miewałem kiedyś podobny problem i to właśnie tamten program za to odpowiadał.

Usunąłbym dokładnie cały poker room i ponownie zainstalował go z nowej instalki, bo to też może mieć znaczenie. Aktualizacja Windowsa + IE też nie zaszkodzi.

Nie wiem czy piszesz do supportu czy opisujesz swój problem na czacie. Jeśli to drugie to lepiej napisz maila.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
PrafonumInt Autor wątku
PrafonumInt

Używam HM2 + TST, nic poza tym. TST używam bardzo intensywnie i cały czas odpalam i zamykam stoły.

Instalowałem już i usuwałem poker room, czyściłem cookies itp itd, narazie jest dalej to samo :/

Z supportem piszę mailowo - może w końcu coś podpowiedzą.

Z jakim programem miałeś problemy?

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Witam

Kiedyś podobne komunikaty wyskakiwały jak się "modowało" soft - zmiana kart, stolików itp
Pamiętam, że był jakiś sposób, żeby to obejść.

Niestety dawno nie grałem na ipoker i zapomniałem na czym wtedy polegał problem.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

To był chyba BetPotSoft. Sam Hold'em Manager i TableScan Turbo nie powinny stanowić w tym przypadku problemu. Na szczęście wychodzi nowa wersja oprogramowania iPoker _love:

Odpowiedz
Cytat
GregPL191

Witam, ja natomiast na Bet365 Poker mam problemy z ciągłym wylogowywaniem oraz utratą połączenia (dzieje się tak na 2 łączach internetowych). Ktoś ma podobny problem i wie jak temu zaradzić?

Odpowiedz
Cytat
PrafonumInt Autor wątku
PrafonumInt

Panowie - nikt nie pomoże? Co godzinę muszę resetować soft :D, nie da się tak grac.

Support bet365 każe mi odinstalować HM2 , wyłączać antywuirusa itp :)

Może jednak ktoś wie jak to rozwiązać :)

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Witam ponownie

Jeśli masz win 8 to może jest to problem z aktualizacją bezpieczeństwa. Odinstaluj poprawkę KB2805940 i zobacz czy to coś da - https://support.microsoft.com/en-us/kb/2805940

To uninstall an update installed by WUSA, use the /Uninstall setup switch. Or, click Control Panel, click System and Security, and then under Windows Update, click View installed updates, and select from the list of updates.

Odpowiedz
Cytat