Przejdź do forum
ile najwięcej razy ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ile najwięcej razy z rzędu dostaliście AA

34 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
2,252 Wyświetlenia
InTooDeep
PokerStrategist

jak w temacie, oraz na jakiej platformie.

Ja dostałem 3 razy z rzędu AA na Titan, 1 tylko niestety grała, a robiłem "show" z dwiema następnymi po pasie całego stołu, więc zostałem o jakieś oszustwo jednogłośnie posądzony, ale całkiem śmiesznie było :)

33 odpowiedzi
mcmoe
PokerStrategist

ja na razie tylko 2x pod rzad, ale to juz pare razy. probka okolo 1-1,5 mio. rozdan.

mchmielo
PokerStrategist

Hehe ja w ciagu 3 kolejnych akcji na róznych stołach trafiłem karety troszke to takie mało prawdobodobne zdarzenie ale coz PP to prawie jak starsy

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

hehe na ipoker kareta to święto ;)

a royal to w ogóle, dobrze że chociaż raz miałem

AA to dostalem 2x pod rzad, ale raz majac 4 stoly otwarte, na jednym mialem top seta, na drugim strita, na trzecim flusha :D

Aksolot
Oldschool Grinder

Co prawda KK to nie AA, ale kiedyś na everescie dostałem na jednym stole KK 3 razy z rzędu. Dwa pierwsze przegrałem z Ax (allin pre-flop), a za trzecim razem zgarnąłem stack shorta :(.

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

Aksolot napisał
Co prawda KK to nie AA, ale kiedyś na everescie dostałem na jednym stole KK 3 razy z rzędu. Dwa pierwsze przegrałem z Ax (allin pre-flop), a za trzecim razem zgarnąłem stack shorta :(.

życie, a poker to życie ;)

ja wczoraj miałem dziwnie wygrywający dzień, przebiłem kolesia który notorycznie podbijał i zwijał bliny, nawet dochodził do all in z jakim shitem, aż się zdenerwowałem i jak dostałem QJs to go przebiłem. Wszedł all-in. Moje zdziwienie gdy zobaczyłem AKs było spore po wcześniejszych all-inach tego gracza. Aczkolwiek jeszcze większe zdziwienie wywołało QJ na flopie ;P i zgarnięcie jego stacka.

tak więc dzień miałem ładny. Ale po wyżej wymienionym zdarzeniu już dałem sobie spokój z ochroną blindów.

kiedys na Party Poker, grajac na 6 stolach w tym samym czasie na dwoch mialem AA a na trzecim KK :D

yuntian
PokerStrategist

AA trafiłem 3 razy pod rząd i to w turnieju. Za pierwszym razem podbiłem i wszyscy kliknęli fold, pokazałem co miałem na łapie. Za drugim również podbiłem, ktoś wszedł, na flopie all-in. Wszyscy znowu fold, ja pokazuję, co miałem. Za trzecim razem ktoś z niskim stackiem walnął all-in bodajże za 1/5 mojego, więc cóż, ja również all, żeby go odizolować. Wygrałem i wysłuchałem na chat'ice coś w stylu: "F u c k i n g cheater!"

thefoe
Oldschool Grinder

tylko 2x
kiedys na FTP na tym samym stole oczywiscie 3x z rzedu mialem KK. Wygralem tylko raz (FL) 2x na stole pojawily sie 4 karty w kolorze ktorego nie mialem.

Marg0z
Oldschool Grinder

Aksolot napisał

Miałem prawie tak samo .. no może troche w inny sposob przegralem ale też 3x KK z rzędu na tym samym stoliku i też Everek :P

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

a tak, zapomniałem dodać, że chodzi mi o jeden stół pod rząd. W ramach ścisłości

rusher88
PokerStrategist

3x live na jednym stole pod rzad :D

Na PP na 1 stole 2x pod rzad dostalem.

Co zabawne... live 3x wygralem all ina... szkoda ze wtedy gralismy na tak male stawki. xD na necie 2x pod rzad zobaczylem stol foldow :D

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

w takich sytuacjach to chyba najlepiej je minireisować, a nawet limpować, możliwe, że ktoś i tak przebije. A może źle myślę.

Tyb3r
PokerStrategist

Nie lubię tak grać, bo potem na flopie łapią sety i przegrywam AA zamiast po prostu ich nie wygrać :P ^^

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

ja też tak nie gram, wole doprowadzić do all-in na PF ale tak sobie dywaguje. Bo w sumie to lepsze niż zjeść blindy 3 raz z rzędu ;)

Tyb3r
PokerStrategist

Powiedziałbym, że mniej denerwujące niż lepsze :P Bo ja wolę jednak mieć te 4.5 BB niż wtopić 20. Ale mniejsza o to :P

BTW: Dziś dostałem 2xAA i 2x po all-in pf dostałem suckouta :P vs KK i KQ. ^^

Mój świeży rekord to 2xAA na jednym stole, 1xAA 1xAJ na drugim i na trzecim 1xAj i 1x AQs i to wszystko w minuty :) na 4 stołach

GrandTheftAnte
Poker Player

Gdy pierwszy raz zagrałem w pokera on-line na play money oczywiście, to trafiłem Royal Flusha w pikach :P

kfas
Elite Grinder

Przypomnial mi sie moj watek zalozony rok temu :D
Magic Table
lol