Przejdź do forum
ile można wycisnąć ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ile można wycisnąć z jednego stolika ?

14 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,355 Wyświetlenia

Witam

W nadchodzącym miesiącu mam zamiar popracować nad moim winratem i zamierzam grać tylko na jednym stoliku gdyż mam dziwne przeczucie że multitabling mi nie służy. Mój cel jest taki żeby grać w pełnym skupieniu robić dobre notatki i lepiej analizować zakresy przeciwników. Jeżeli ktoś z was grał jakoś dłużej na tylko jednym stole to może zechce się wypowiedzieć ile dawał rade przy takiej grze wycisnąć zaznaczam że będe grał dziennie tylko od 400 - 500 rozdań.

Pozdrawiam

13 odpowiedzi

Totalny bezsens na micro grać 1 stolik. Na micro im więcej tym lepiej.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

spoko zamierzam grać sh nl 25 na jednym stole a później w drugiej sesji FR na 4 - 6 stołach bo więcej mi się nie mieści na monitorze. Chodzi mi o poprawę skilla na post flopie. jak gram 6 stolików to poker zaczyna mi przypominać chińską taśmę produkcyjną i od jakiegoś czasu dopadła mnie monotonia mój winrate zaczął się kurczyć i trace entuzjazm do gry.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak zaczynałem grać w pokera to grałem 1 2 czasem 4 stoliki i czułem ze mój gram dobrze ze mój winrate rośnie teraz jakoś widze tylko spadki i zamierzam sobie troszke odmienić gre

byle bys nie kombinowal zbyt bardzo bo wszystko moze sie posypac...

Na 2 stolikach już można grać imo, 1 może być trochę za mało.

casalinga87
Oldschool Grinder

Umrzesz z nudów grając 1 stolik, albo co gorsze włączy Ci się FPS. No i nie wiem czy łączenie SH i FR to dobry pomysł.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

grałem juz sporo FR i SH ogólnie jestem na plus ale ostatnio coś kiepsko idzie nie wiem czemu ale może macie racje zastanowie sie jeszcze czy warto

khersai
Oldschool Grinder

400-500 rozdań przy jednym stole to minimum 5 godzin :| jakoś tego nie widzę

Wg mnie 1 stolik to można grać przez te pareset początkowych rozdań na nowym limicie ale potem to już zdecydowanie za mało, nawet jak chcesz dogłębnie wszystko analizować to 2-3 stoły to jest easy :)

Witam,

ja powiem tak: przewaznie gram NH30 NH50 NH100 cash i zazwyczaj grywam na jednym wlasnie stoliku shorthanded, mój rekord to przez jedną sesje okolo 4 godz buiina w wysokości około połowy maksymalnego wejscia pomnozyłem do 1600% jego początkowej wartości.

jednak w okresie gorszej serii kart gdzie trzeba wszystko pasowac, dopada człowieka znudzenie i wtedy juz chywila nieuwagi jedno, dwa niepotrzebne rozdania i latwo wpaść w tilta, a wtedy cały zysk idzie w pizdu i to bardzo szybko.

pozdrawiam

mefiprv
PokerStrategist

ja kupiłem sobie małego laptopa ,gram tylko w pracy(sprzedaje ubezpieczenia aut przez telefon) i gram tylko na 2 stolikach i powiem ze to jest strasznie malo,czasami przez godzine nic sie nie dzieje jak karta nie idzie.Imo 1 stolik to bez sensu.

TehGamer
PokerStrategist

1 stol?
nie...
wlaczy Ci sie cos w rodzaju tilta, zaczniesz sie nudzic i bedziesz probowal grac kazda reke, ktora jest grywalna, bedzie Ci sie ciezko pasowalo, bo przez nude zaczniesz myslec w stylu "tyle czekalem zeby cos trafic, i mam teraz pasowac?".
totalne minimum to sa 2 stoly. nie mniej. polecam 3 stoly.

autic
Elite Grinder

1 stół profitowo to można grać hu cash