interesuje was wszystkich tylko kasa widze !!!
zgroza
paru takich juz znalazłem co rozsyłaja zaproszenia razem z odpowiedziami do quizu !!!
CHYBA NIE PO TO TA STRONA POWSTALA CO NIE
interesuje was wszystkich tylko kasa widze !!!
zgroza
paru takich juz znalazłem co rozsyłaja zaproszenia razem z odpowiedziami do quizu !!!
Original od krz1981
interesuje was wszystkich tylko kasa widze !!!zgroza
po pierwszych 100k$ z pokeraa wrzuce twój reflink w miejsce mojego obiecuję :D, wszystkim tu przecież chodzi o kasę ... a co do wysyłania odpowiedzi to sami na tym tracą taki niedouczony "poker player" nawet tych 15 pp nie zdobędzie bo stwierdzi że nie warto sobie zawracać głowy bankrolmanagmentem i sss
no ja w sumie też widziałem stronkę gdzie były odpowiedzi chyba na 120 albo 160 pytań z tego waszego quizu.
Ponawiam moje pytanie z poprzedniej strony tego topicu
Czy u was też nie zlicza dobrze polceonych od 10 dni czy to tylko u mnie tak??? Po prawej w tabelce tylko zwieksza się liczba "ogółem" ale już potwierdzonych/tych co zdali quiz/co dostali kase stoi w miejscu mimo że przybywają ;] A dziś to w ogóle jeden mimo że ma ponad 300 pp wg systemu nie dostał kasy startowej ;] Coś ten skrypt zaczyna sie sypać tak patrze.
serwer przeciazony? lol. nie znam tego systemu, ale WIERZ MI to nie moze miec nic wspolnego z przeciazeniem serwera. chodzi zwyczajnie o to ze skrypt aktualizacyjny jest pewnie wywolywany spod crona raz na jakis czas, i albo ten czas jest bardzo duzo, albo jesli jest wywolywany recznie, dawno go nikt nie wywolal.
a może wie ktoś kiedy update planowany jest?? niby co czwartek był zawsze a dziś już piątek i cisza
Update nie są od nas zależne... są one co ok tydzień do 2ch tygodni. Jeżeli nastąpiła aktualizacja u innych graczy, a u Ciebie nie, napisz ticket