Przejdź do forum
Ile kasy ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ile kasy ...

30 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
4,624 Wyświetlenia

interesuje was wszystkich tylko kasa widze !!!

zgroza

paru takich juz znalazłem co rozsyłaja zaproszenia razem z odpowiedziami do quizu !!!

CHYBA NIE PO TO TA STRONA POWSTALA CO NIE

murkins

Original od krz1981
interesuje was wszystkich tylko kasa widze !!!

zgroza

paru takich juz znalazłem co rozsyłaja zaproszenia razem z odpowiedziami do quizu !!!

CHYBA NIE PO TO TA STRONA POWSTALA CO NIE

po pierwszych 100k$ z pokeraa wrzuce twój reflink w miejsce mojego obiecuję :D, wszystkim tu przecież chodzi o kasę ... a co do wysyłania odpowiedzi to sami na tym tracą taki niedouczony "poker player" nawet tych 15 pp nie zdobędzie bo stwierdzi że nie warto sobie zawracać głowy bankrolmanagmentem i sss

Gwarantuje Ci że te odpowiedzi nic im nie dadzą.
Każdy ma inne pytania.

murkins

no ja w sumie też widziałem stronkę gdzie były odpowiedzi chyba na 120 albo 160 pytań z tego waszego quizu.
Ponawiam moje pytanie z poprzedniej strony tego topicu
Czy u was też nie zlicza dobrze polceonych od 10 dni czy to tylko u mnie tak??? Po prawej w tabelce tylko zwieksza się liczba "ogółem" ale już potwierdzonych/tych co zdali quiz/co dostali kase stoi w miejscu mimo że przybywają ;] A dziś to w ogóle jeden mimo że ma ponad 300 pp wg systemu nie dostał kasy startowej ;] Coś ten skrypt zaczyna sie sypać tak patrze.

44kajtush

Najprawdopodobniej serwer jest przeciążony :]

serwer przeciazony? lol. nie znam tego systemu, ale WIERZ MI to nie moze miec nic wspolnego z przeciazeniem serwera. chodzi zwyczajnie o to ze skrypt aktualizacyjny jest pewnie wywolywany spod crona raz na jakis czas, i albo ten czas jest bardzo duzo, albo jesli jest wywolywany recznie, dawno go nikt nie wywolal.

44kajtush

też jest to możliwe

murkins

a może wie ktoś kiedy update planowany jest?? niby co czwartek był zawsze a dziś już piątek i cisza

44kajtush

Update nie są od nas zależne... są one co ok tydzień do 2ch tygodni. Jeżeli nastąpiła aktualizacja u innych graczy, a u Ciebie nie, napisz ticket

murkins

a nastapiła u was?? =)