Wygralem turniej!!! 6$ wpisowych i 999 osob:D Mam teraz ponad 1200$!!!
Szkoda ze nie mam 800pkt bo bym sobie wyplacil...i kto tu jest kozak?
Jest sie czym chwalic? czy etam?
Teraz bardzo bym prosil o pomoc:) Otoz chcialbym zeby mi ktos wytlumaczyl jak krowie na miedzy....tak lopatologicznie:P....Jak moge doprowadzic do wyplaty?....ile pkt mam zdobyc?...ile dokladnie mam czasu na to?....jak dokonac wyplaty jak juz bedzie mozliwa? Najlepiej jakby ktos juz to robil i wie dokladnie....nawet jakiego banku korzystal mnie interesuje:P...bede bardzo wdzieczny...szkoda by bylo stracic 1222$
PS wszystkiego nie wyplace:P, a i jescze sie pochwale:P zalozylem konto na pokerstrategy tydzien temu, a wczoraj zapisalem sie na moj pierwszy tur:D i odrazu win:P
i jeszcze jedno pytanko? czy jak gram na wyzszych stawkach na cash game to szybciej pkt rosna?
Zapisałeś się na turniej za $6, posiadając $50 bankrollu?
Na przyszłość proponuję rozsądniej zarządzać kasą :).
Niemniej, gratuluję sukcesu :D.
Edit:
Ja wypłacałem na mbank przez wired transfer i kasa wpłynęła w ciągu paru dni. Jeżeli chcesz wypłacić przez wired transfer, musisz znać kod SWIFT i adres swojego banku - powinien być podany gdzieś na ich stronie internetowej, albo możesz do nich zadzwonić i się zapytać.
Kody banków można znaleźć w necie. Myślę, że możesz wypłacić kasę od razu, ponieważ jest to wygrana a nie bonus. Jak będziesz chciał wypłacić to ci ewentualnie PP napisze czemu nie może. Problem z wypłatami jest tylko bonusa.
Gratuluje niesamowitej wygranej.
Szczerze mówiąc nigdy bym nie zaryzykował udziału w takim turnieju (przynajmniej na razie).
Tydzień po rejestracji? A grałeś wcześniej w pokera?
Gratulacje również ode mnie. Pieniądze możesz już wypłacić, na koncie musi tylko zostać te 50$, wszystko ponad to możesz spokojnie wypłacić, tylko po co ??
Radzę wypłacić mniejszą część i resztą grać
Resztą grać? To zależy... Jak już wcześniej grał dobrze to może, ale nie wbijałbym się na wyższe limity tylko dla tego, że mam bankroll.
A czy ja mówię o wchodzeniu od razu na wysokie limity ? Ale skoro ma tyle pieniędzy, to gdy oswoi się z limitem, może szybko zacząć grać na wyższym, przynajmniej ja bym tak zrobił. W końcu łatwo jest samemu wyczuć, kiedy warto spróbować wyżej
nie pozwolą ci raczej na cudze konto bankowe przesłać, wypłać przez moneybookers.pl
Na moneybookers nie będzie mógł wypłacić. Musisz założyć własne konto bankowe. Ja polecam m-bank (www.mbank.pl). Masz 18 lat, więc problemu nie powinno być, a konto na pewno przyda się później.