Przejdź do forum
hud dla grindera

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hud dla grindera

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
852 Wyświetlenia
Grigo92

Wiem, że są tu porządni grinderzy i mam pytanko; jakie statystyki wrzucacie do Waszych HUDów grając powiedzmy 16, 24 oraz więcej stołów?
Używacie też jakiś popupów, chyba nie ma na to czasu i wszystko musi być na wierzchu?
e/ Pytam pod kątem gier cash na micro i niskich limitach. Między nl2 a nl 25 powiedzmy.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
Grinder23

Napisane przez Grigo92
Wiem, że są tu porządni grinderzy i mam pytanko; jakie statystyki wrzucacie do Waszych HUDów grając powiedzmy 16, 24 oraz więcej stołów?
Używacie też jakiś popupów, chyba nie ma na to czasu i wszystko musi być na wierzchu?
e/ Pytam pod kątem gier cash na micro i niskich limitach. Między nl2 a nl 25 powiedzmy.

Pozdrawiam

nl2-nl25

vpip/pf/hands
3bet/f3bet/cbet/fcbet

koniec huda.

i tak jest juz spory jak na te limity :O

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92

Dzięki, Grinderze :f_biggrin:
A to podajesz z własnego doświadczenia czy z nutką ironii pod kątem niskich stawek? ;) Bo niektórzy mówią, że poniżej ich stawek to wystarczy vpip pfr albo i bez huda można grać, tacy to są już pro.
e/ Wrzuciłbym jeszcze steal i fold to steal.

Odpowiedz
Cytat
Grinder23

mimo ze juz tez od kogos slyszalem ze wyszlo to ironicznie to takie jest poprostu moje zdanie na ten temat.

steal i ftsteal jest jeszcze okej.

Ale poprostu ludzie sobie sami robia straszna krzywde kiedy widze bardzo rozbudowane hudy na tych limitach, bo nigdy nie bedziesz mial tam wiarygodnych probek a jesli juz zdarzy sie taki super przypadek to zawsze masz pop upy.

Ludzie poprostu mimo wszystko patrza na statystyki niektore kiedy maja po 200 handow a zeby dana wartosc miala jakies znaczenie potrzebujesz conajmniej Xk rozdan probki.

I napewno nie ma tutaj zadnej ironi co do niskich stawek, kazdy przez to sie przebijal wiec nie widze powodu na zadna ironie ;)

Odpowiedz
Cytat
dawiss

Ja sam uzywam jeszcze steal z bt i co, 4bet range oraz wtsd. Ale generalnie do 10 statystyk po pewnym ograniu pewnie spokojnie jestes w stanie ogarnac.

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat

vpip/pfr/ agg f
3bet/ft3bet/ 4bet range/ft4bet
wtsd/donk bet

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92

Ja mam teraz taki na nl4:

Notes/ VPIP/ PFR/ AF/ 3B/ FoldTo3B/ Hands
CbetFlop/ FoldToCbetFlop/ Steal/ FoldvsSteal

Odpowiedz
Cytat
ryhukox

4betrange na micro :facepalm: nie wiem nawet jakiej próbki na to potrzeba, 10k+ ? 5k+ ?

Do huda Grindera dodałbym jedynie AF/AFq, wtsd oraz ats. Warto jeszcze ewentualnie donkbet bo na micro sporo graczy z tym szaleje.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92

Donkbet wydaje się sensowny, chyba dorzucę.

Przypomniałeś mi coś... myślałem czy by nie ustawić niektórych statystyk jak np. 3bet albo fodl to 3bet, żeby je w ogóle wyświetlało np. od próbki 500, 1 000 etc. Grając vs Unki nie zaśmiecałoby mi ekranu, do tego nie nadinterpretowywałbym statystyk na podstawie niskiej próbki.... co myślicie?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ryhukox
4betrange na micro :facepalm: nie wiem nawet jakiej próbki na to potrzeba, 10k+ ? 5k+ ?

Do huda Grindera dodałbym jedynie AF/AFq, wtsd oraz ats. Warto jeszcze ewentualnie donkbet bo na micro sporo graczy z tym szaleje.

2k wystarczy. jak ktoś ma 0,9 a 5 to jest chyba różnica ? a za 10$ mamy baze po 10k rak na większość graczy

Odpowiedz
Cytat