Witam,
Mam kilka pytan dotyczacy gry hu
jakie statystyki sa najwazniejsze w grze hu? Po rozegraniu ile rak na danym limicie moge stwierdzic ze gram dobrze y moge wejsc wyzej? Oraz jakie powineinem miec wlasne statystyki.
Pozdrawiam
Witam,
Mam kilka pytan dotyczacy gry hu
jakie statystyki sa najwazniejsze w grze hu? Po rozegraniu ile rak na danym limicie moge stwierdzic ze gram dobrze y moge wejsc wyzej? Oraz jakie powineinem miec wlasne statystyki.
Pozdrawiam
Napisane przez LDVinci
Witam,Mam kilka pytan dotyczacy gry hu
Pozdrawiam
widzisz, w tym wlasnie problem.
HU to taka odmiana w której gracz wygrywający, sam odpowie sobie na te wszystkie pytania.
zaczynam przygode z hu. Zaczalem na stawkach 0,01-0,02 i 0,02 - 0,04 i p[oki co idzie mi calkiem niezle ale chcialbym jakis rad od bardziej doswiadczonych graczy
na betfred poker. poziom na tych stawkach jest naprawde niski. Mam co prawde bardzo mala probke ale po rozegraniu 1k rak mam 66bb/100 takze calkiem niezle :). jesli chodzi o ststayski to moze ktos mi powie czy taki :
vpip-40
pfr - 35
w$wsf - 52
wtsd - 30
w$sd - 72
sa dobre oraz to na jakie powieniem zwracac uwage na przeciwnkow, na tych stawkach moz enie jest to az tak wazne ale lepiej sie z tym oswajac.
Twoje statystyki powinny się różnić w zależności z kim grasz.
Sam powinieneś najlepiej wiedzieć czy masz edge nad przeciwnikami.