Jak w temacie.
Nie wiem jaki jest PT3- nie używam. Program dobry, rzadko się zacina, importuje większość rąk. Ma mnóstwo niepotrzebnych bajerów, a brakuje mu obsługi turniejów. HUD jest bardzo dobry.
PT dużo słabszy, HUD rewelacyjny bez zastrzeżeń, dużo fajnych bajerów, mimo, ze nie potrzebne, to czasem można się pobawić, różnego rodzaju filtry takie jak np:
- jak zarabiamy podczas obrony blindów
- jak zarabiamy w multiway potach
- jak zarabiamy atakując blindy
- jak zarabiamy grając HU na flopie
i wiele wiele innych
Polecam
Aha i tak jak napisanow wczesniej, nei jest to program do turków
Tu jest np. jak radzę sobie podczas wojny blindów (jestem tylko po11k rąk wiec ten wykres ma małą próbkę)
Jest funkcjonalny trial działający chyba 15 dni, więc każdy może wypróbować. Program sporo bardziej rozbudowany niż PT3, ale jak ktoś PT3 uzywał dłuuugo, to wydaje mi się, że HM moze się mu nie spodobać.
Czy HM dziala na OnGame?
Bo mi m.in. Hud nie działa. Nie wiem czy coś źle robie czy nie obsługuje po prostu.
na stronce hem masz faq, wejdz tam, poszukaj tematu o konfiguracji pod ongame i jak ustawisz tak jak tam pisze to powinno wszystko ładnie śmigać
Mógłby ktoś w napisać co muszę zrobić żeby mi włączyć HUD'a?
Grzebię już kilka dni we wszystkich opcjach w HM ale jestem mało zdolny i nie mam pojęcia jak to zrobić.
Na ongame wlasnie jest cos porąbane. Dla próby włączylem fulltilta i juz po pierwszym rozdaniu mialem wyświetlone staty. Nic nie musialem robić.
Ściagnalem najnowsza betę z updatem na OnGame i teraz wszystko hula:)
Niezly programik, szczegolnie HUD. Chyba sobie kupie jak trial minie.
Ja kupiłem i polecam
i nie ma żadnego pieprzenia z kupowaniem , tylko wysyłasz im hajs przez MB i za pare godzin Ci wysyłają klucz, ja dostałem po 4 godzinach
Teraz nie ma problemu z kupowaniem, bo przyjmują kasę przez MB. Gdy ja kupowałem 1,5 miesiąca temu zeszło dwa tygodnie. Codziennie mailami męczyłem ich, żeby uruchomili MB i uruchomili
A jak wygląda sprawa z tymi dwoma wersjami (micro i pro)?
Mozna zupgradować wersję micro na pro czy trzeba kupować?