Przejdź do forum
Holdem Manager

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Holdem Manager

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
222 Wyświetlenia

Ja sam nie używam i mam pytanie czy nie psuje to przypadkiem zabawy wam i innym i czerpania większej przyjemności z gry? Czy zdarzyło wam się dużo przegrać lub odpaść w jakimś turnieju gdzie mieliście szansę na dużego shipa , "przez ten program " . Sam mam zdanie na temat tego programu choć go nie używałem , że jest bardzo dobry wtedy kiedy mamy styczność z graczami schematycznymi a Ci którzy grają kombinują i mają bardzo różnorodne zagrania to może przeszkodzić bardziej , ja sam nie używam tego programu bo gram w sumie dla przyjemności bardziej niż dla kasy i sądzę , że nie powinno być takich programów no ale to tylko moje zdanie ..

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
innocent2102
PokerStrategist

Też nie gram dla hajsu tylko 4fun, to może popykamy razem:)?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

okey to zapraszam na wirtualne haha ;>

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Szczerze to nie zgadzam się z tym co napisałeś.
Jak dla mnie to nie psuje zabawy, a nawet ją urozmaica. Możemy wniknąć w statystyki villaina, no i tu mamy pole do popisu bo tworzymy własne scenariusze, planujemy grę.
A gra bez huda? Podejrzewam że wszystko skończyło by się na nudnych tabelkach i gra opierałaby się wyłącznie na tym + notatkach zebranych podczas gry. Ale tak jak napisałem wcześniej, prawdopodobnie byłoby to bezmyślne klikanie bo przecież cały czas trafiamy na innych graczy.

Co do odpadania z turniejów to hud ma dawać Ci wskazówki, a nie podejmować za Ciebie decyzje.

Odpowiedz
Cytat