Przejdź do forum
High Stakes Poker S...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] High Stakes Poker Season 6

375 Posty
116 Użytkownicy
0 Reakcje
39.3 K Wyświetlenia
zbysio
PokerStrategist

Wieczorem sobie obczaje ;)

Wolandooo
Oldschool Grinder

:diamond: brakuje Benzy - Kaplan mówiący żarty sam do siebie (dobre żarty ;) ) coś mi się nie widzi
:diamond: Kara Scott wygląda niekorzystnie :/
:diamond: brakuje Farhy
:diamond: niecierpliwie czekam na odcinek z Elkym i Lexem

Nie dopisales Daria Minieri. Btw, skad sie wzial ten Norweg, gra cos online czy jakis turniej wygral?;d

Wolandooo
Oldschool Grinder

Wygrał EPT Dortmund w 2007 roku, ale jego największym sukcesem jest rzucenie dziewczyny w Norwegii po to, żeby wziąć ślub z krupierką, którą poznał kilka dni wcześniej w Vegas.

SJS
SJS
Elite Grinder

Kiedy drugi odcinek?.

Fishu88
Oldschool Grinder

Jak już ktoś wcześniej pisał, szkoda że nie będzie Farhy..

Chociaż z drugiej strony on + durrrr przy jednym stole = armageddon ;p

SJS -> z tego co się orientuję to odcinki wychodzą co tydzień w niedzielę, więc 2gi odcinek pewnie znajdzie się w poniedziałek na pokertubie/youtubie/redtubie, czy gdzie go tam nie wrzucą [ szukać w tej kolejności ;p ]. :D

Napisane przez Wolandooo
Wygrał EPT Dortmund w 2007 roku, ale jego największym sukcesem jest rzucenie dziewczyny w Norwegii po to, żeby wziąć ślub z krupierką, którą poznał kilka dni wcześniej w Vegas.

omfg, to mu musiało mega sycić przy tym stole.. xD

LOL! Negreanu wyciąga kanapkę spod stołu i je ;)

kaczuba
Oldschool Grinder

Właśnie Negreanu przez cały czas coś wcinał. _biggrin:

Aimboy
PokerStrategist

Widzę, że na youtubie dużo lepsza jest jakość niż na pokertube, dobrze, że tutaj zajrzałem przed obejrzeniem.

toony122
Oldschool Grinder

- brakuje AJB, Gabe jako samotny komentator nie wypada tak fajnie
- Kara ładnie wygląda, ale w tym programie jest zupełnie niepotrzebna, niewiele tutaj wnosi, te wywiady bez sensu bo wiadomo co tam będzie powiedziane jeszcze zanim je wyświetlą
- Hellmut spełnił oczekiwania - zagrał słabo i przegrał wszystko; dobrze, że szybko poszedł bo ja już mam go dość w tych wszystkich programach
- Ivey troche przyfarcił, ale dobrze grał jak zwykle, fajnie popatrzeć na jego i durrra gre

Zdecydowanie czekam na kolejne odcinki bo zanosi się na to, że będzie naprawdę ciekawie.

Napisane przez toony122
- Hellmut spełnił oczekiwania - zagrał słabo i przegrał wszystko; dobrze, że szybko poszedł bo ja już mam go dość w tych wszystkich programach

Mamy identyczne zdanie o tym graczu :D :D

kfas Autor wątku
kfas
Elite Grinder

Szkoda, ze poszedl. Fajnie ogladac, jak wszyscy sie z niego nabijaja, a on dalej swoje :D

mariuszl2
PokerStrategist

Dokladnie :D Hellmuth mysli, ze w kazdej odmianie jest dobry :P
A w cash game ssie masakrycznie. Jedynie turnieje mu jakos ida, a i tak sie dziwie, ze wygrywa bo gra mega tight przez prawie caly czas i wszyscy o tym dobrze wiedza.

Aimboy
PokerStrategist

Napisane przez toony122
- brakuje AJB, Gabe jako samotny komentator nie wypada tak fajnie
- Kara ładnie wygląda, ale w tym programie jest zupełnie niepotrzebna, niewiele tutaj wnosi, te wywiady bez sensu bo wiadomo co tam będzie powiedziane jeszcze zanim je wyświetlą
- Ivey troche przyfarcił, ale dobrze grał jak zwykle, fajnie popatrzeć na jego i durrra gre

Zdecydowanie czekam na kolejne odcinki bo zanosi się na to, że będzie naprawdę ciekawie.

Napisałeś dokładnie wszystko co myślę o tym odcinku :D

Napisane przez toony122

Kara nie umywa się do Leann Tweeden z Poker After Dark. Dla niej warto oglądać ten program ;P

Hellmutha mi w sumie żal, pcha się do tych wszystkich programów, a za każdym razem dostaje baty i oczywiście zwala wszystko na krupiera lub fart innych. Na początku jak go nie znałem, to mnie bawiło, ale teraz robi się to irytujące.

kongobongo
PokerStrategist

Nie ma kobiet przy stole wiec zatrudnili prowadzaca kobiete, jako "pierwiastek piekna",
BTW suche te wywiady ma

pimpas
Elite Grinder

Dawac Lexa na stol. Jak sie spotkaja z durrrem to bedzie masakra :D

kicaii
PokerStrategist

No, ale trzeba uczciwie przyznać, że Hellmuth miał dużo pecha w tym odcinku.

Ten call z K high flush wg was byl slaby? Nie wiem na ile wynikalo to z readow i kalkulacji, nie wiem na ile troszke z tilta, ale tak czy siak wielki respect za ten call.

kempesKGB
Oldschool Grinder

slaby nie, raczej standardowy w tej sytuacji

jutro nowy odcinek?