Wieczorem sobie obczaje
brakuje Benzy - Kaplan mówiący żarty sam do siebie (dobre żarty
) coś mi się nie widzi
Kara Scott wygląda niekorzystnie :/
brakuje Farhy
niecierpliwie czekam na odcinek z Elkym i Lexem
Nie dopisales Daria Minieri. Btw, skad sie wzial ten Norweg, gra cos online czy jakis turniej wygral?;d
Wygrał EPT Dortmund w 2007 roku, ale jego największym sukcesem jest rzucenie dziewczyny w Norwegii po to, żeby wziąć ślub z krupierką, którą poznał kilka dni wcześniej w Vegas.
Jak już ktoś wcześniej pisał, szkoda że nie będzie Farhy..
Chociaż z drugiej strony on + durrrr przy jednym stole = armageddon ;p
SJS -> z tego co się orientuję to odcinki wychodzą co tydzień w niedzielę, więc 2gi odcinek pewnie znajdzie się w poniedziałek na pokertubie/youtubie/redtubie, czy gdzie go tam nie wrzucą [ szukać w tej kolejności ;p ].
Napisane przez Wolandooo
Wygrał EPT Dortmund w 2007 roku, ale jego największym sukcesem jest rzucenie dziewczyny w Norwegii po to, żeby wziąć ślub z krupierką, którą poznał kilka dni wcześniej w Vegas.
omfg, to mu musiało mega sycić przy tym stole..
Widzę, że na youtubie dużo lepsza jest jakość niż na pokertube, dobrze, że tutaj zajrzałem przed obejrzeniem.
- brakuje AJB, Gabe jako samotny komentator nie wypada tak fajnie
- Kara ładnie wygląda, ale w tym programie jest zupełnie niepotrzebna, niewiele tutaj wnosi, te wywiady bez sensu bo wiadomo co tam będzie powiedziane jeszcze zanim je wyświetlą
- Hellmut spełnił oczekiwania - zagrał słabo i przegrał wszystko; dobrze, że szybko poszedł bo ja już mam go dość w tych wszystkich programach
- Ivey troche przyfarcił, ale dobrze grał jak zwykle, fajnie popatrzeć na jego i durrra gre
Zdecydowanie czekam na kolejne odcinki bo zanosi się na to, że będzie naprawdę ciekawie.
Napisane przez toony122
- Hellmut spełnił oczekiwania - zagrał słabo i przegrał wszystko; dobrze, że szybko poszedł bo ja już mam go dość w tych wszystkich programach
Mamy identyczne zdanie o tym graczu
Szkoda, ze poszedl. Fajnie ogladac, jak wszyscy sie z niego nabijaja, a on dalej swoje
Dokladnie
Hellmuth mysli, ze w kazdej odmianie jest dobry
A w cash game ssie masakrycznie. Jedynie turnieje mu jakos ida, a i tak sie dziwie, ze wygrywa bo gra mega tight przez prawie caly czas i wszyscy o tym dobrze wiedza.
Napisane przez toony122
- brakuje AJB, Gabe jako samotny komentator nie wypada tak fajnie
- Kara ładnie wygląda, ale w tym programie jest zupełnie niepotrzebna, niewiele tutaj wnosi, te wywiady bez sensu bo wiadomo co tam będzie powiedziane jeszcze zanim je wyświetlą
- Ivey troche przyfarcił, ale dobrze grał jak zwykle, fajnie popatrzeć na jego i durrra greZdecydowanie czekam na kolejne odcinki bo zanosi się na to, że będzie naprawdę ciekawie.
Napisałeś dokładnie wszystko co myślę o tym odcinku
Napisane przez toony122
Kara nie umywa się do Leann Tweeden z Poker After Dark. Dla niej warto oglądać ten program ;P
Hellmutha mi w sumie żal, pcha się do tych wszystkich programów, a za każdym razem dostaje baty i oczywiście zwala wszystko na krupiera lub fart innych. Na początku jak go nie znałem, to mnie bawiło, ale teraz robi się to irytujące.
Nie ma kobiet przy stole wiec zatrudnili prowadzaca kobiete, jako "pierwiastek piekna",
BTW suche te wywiady ma
Ten call z K high flush wg was byl slaby? Nie wiem na ile wynikalo to z readow i kalkulacji, nie wiem na ile troszke z tilta, ale tak czy siak wielki respect za ten call.