Fold tego flusha to jeszcze nic, ale w nastepnym rozdania Negreanu sie dal jak dziecko wyfloatowac Durrowi.
To jest wlasnie to o czym wiedza swietni gracze live typu Durrr czy Ivey ze po takiej akcji tak podatny na Tilt gracz jak na Negreanu bedzie probowal jakiegos bluffa zeby sie odkuc z zszerokim rangem (nie ma sie co oszukiwac jego reakcja na karty Benjamina to brak profesjonalizmu i totalny Tilt, poza tym jestem na 100% pewien ze Durr czy Ivey nie zdradziliby po sobie ze sfoldowali najlepsza reke). Jak dla mnie to blad czysto amatorski - pokazal emocje, pokazal tilt, pokazal ze nie panuje nad soba i moze popelniac zle decyzje a dodatkowo powiedzial jakie ma karty bez sprawdzania zdradzajac informacje o tym jak je rozegral pozostalym graczom.
Jednoczesnie po nieudanym Cbecie z A-high dla tak kumatego gracza jak Durrr jest oczywiste ze Negreanu odpusci na turnie wszystkie slabe i srednie rece zeby sie nie pograzac przed samym soba, reszta i telewidzami a poza tym po przegraniu pota nie ma poczucia freerollowania kasy wiec bedzie mniej sklonny robic hero calle niz jesliby wygral poprzednieho pota.
Az mi glupio to pisac o tak swietnym (przynajmniej w przeszlosci i w turniejach) graczu ale zachowal sie jak totalny amator, pokazal slabosc kawiarnianego amatora i taki shark jak Dwan to momentalnie wykorzystal. Mam nadzieje ze szybko sie wezmie w garsc i wroci chociaz do swojej B game.