Wybiera sie ktos?
1a, jedzie ktos z Krakowa samochodem i ma dwa wolne miejsca?? Mozna by bylo jakas wieksza ekipe zabrac sie i rozlozyc koszty
ja jade z kumplem z bytomia i nawet jedziemy już w piątek wieczorem z myśla o jakimś cashu.
Napisane przez gregoryking
ja jade z kumplem z bytomia i nawet jedziemy już w piątek wieczorem z myśla o jakimś cashu.
hah, no ja z Bytomia wlasnie i jade na 1A, macie slota ? ♠_pleased:
Napisane przez Woher90
ja jade z kumplem z bytomia i nawet jedziemy już w piątek wieczorem z myśla o jakimś cashu.hah, no ja z Bytomia wlasnie i jade na 1A, macie slota ? ♠_pleased:
kurde jakbys jechal na dzien 1b to mysle ze nie byloby problemu bo kumpel jeszcze w piatek do roboty idzie i jedziemy dopiero wieczorem i nie zdarzymy dojechac na dzien 1a dlatego gramy dopiero 1b :/
Napisane przez Woher90
ja jade z kumplem z bytomia i nawet jedziemy już w piątek wieczorem z myśla o jakimś cashu.hah, no ja z Bytomia wlasnie i jade na 1A, macie slota ? ♠_pleased:
ja 1a lub 1b ale jeszcze nie mam pewności, czy w ogóle pojadę
tak na 75% jadę, do środy powinienem wiedzieć
Jade w na 1b trasa rzeszów-kraków-katowice-rybnik-jastrzebie, mam 1 miejsce wolne jak coś to pisac na 5423584
jak nie znajdzie sie jakis dojazd samochodem z krakowa to ja z kumplem tez bedziemy pociagiem przez katowice jechac do Ostravy na 1a
Ja będę jechał ze Stalowej Woli prawdopodobnie busem więc jak by ktoś był chętny z Rzeszowa albo Krakowa albo okolic to niech się odezwie na gg-4881343
zyziu mam miejsce w samochodzie z rzeszowa to jak cos to moge cie zabrac. Dzien 1b
Jeżeli by ktoś jechał z Katowic bądź przez Katowice pociągiem na dzień 1A to niech napisze bo jade sam i byłoby spoko mieć towarzystwo w podróży jak i w czasie pobytu