Witam wszystkich, jestem tutaj nowy, chciałbym poprosić o ocenę tej ręki:
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/6737586
Odbyła się ona na limitach 0.02$/0.04$ (w rozdaniu jest 0.01/0.02 ale inaczej nie szło więc podzieliłem stacki wchodzących w rozdanie i wszystkie bety przez 2, aby stosunek był taki sam). Przepraszam, że w taki sposób wrzucam rękę, ale nie dało się inaczej... Ja trzymałem A9 w pikach (nie wiem czemu tego też nie pokazuje). Aha, ręki przeciwnika też nie pokazuje niestety, ale podałem ją w linku z rozdaniem.
Co wiem o przeciwniku... Nic, dopiero wszedł na stół, mimo że był na UTG nie poczekał na BB tylko od razu wpłacił i podbił do 3bb, zaczął z "nierównym" stackiem, raczej jakiś rekreacyjny gracz.
Szczerze mówiąc po analizie tego rozdania nie wiem czy odważyłbym się na takie kroki jakie podjąłem w rzeczywistości, reprezentował mocny układ. Pamiętam, że kiedy wykonał duży bet na turnie to powiedziałem do siebie "on blefuje" i trzymałem się tego do końca, ale czy słusznie? Były jakieś słuszne przesłanki do tego, aby zagrać tak jak zagrałem?
Proszę o pomoc i przepraszam za brak profesjonalizmu z mojej strony, uczę się dopiero
Pozdrawiam