Chce zamowic z vip store'a ksiazke z tematu. Nie jestem tylko pewien ktora czesc wybrac. W pokera juz troche gram i nei chce marnowac czasu na kompletne podstawy dlatego moglby mi ktos napisac czy jest cos wartego uwagi w pierwszej czesci?
Ja polecam książki z wydawnictwa DailyVariance:
The Poker Blueprint do nl100
Exploiting Regulars do nl1000
Let there be range od nl1000
+ The Poker Mindset lub Elements of Poker i jestes milionerem
Pozdrawiam
Ja potrzebuje czegos zeby przejsc nl25i fajnie by bylo gdyby mi taka ksiazka pomogla zajsc wyzej.The Poker Blueprint do nl100 Track07 myslisz ze jest odpowiednie?
No obecnie jest to moim zdaniem najlepsza pozycja do micro stawek. Więcej tutaj:
http://dailyvariance.com/the-poker-blueprint.html
Własnie udało mi sie znaleść tą pozycje, przejrzałem ją i wygląda całkiem zachęcająco i wartościowo.
Napisane przez Spontann
Własnie udało mi sie znaleść tą pozycje, przejrzałem ją i wygląda całkiem zachęcająco i wartościowo.
moglbys dac mi info na pm gdzie szukac?
Całkiem ciekawa formuła, ta książka może okazać się bardzo pomocnym narzędziem do polepszenia gry na niższych stawkach, przysiądę się do niej po weekendzie, jeśli ktoś ma problemy z "nabyciem" to chętnie udzielę pomocy
Napisane przez Drifter1310
Napisane przez Spontann
Własnie udało mi sie znaleść tą pozycje, przejrzałem ją i wygląda całkiem zachęcająco i wartościowo.moglbys dac mi info na pm gdzie szukac?
Najlepiej napisz na gg 6787298 to Ci prześle, a pogooglowalem pare minut i udalo sie znalesc torrent z tą książką.
Nie, ogólnie praktycznie żadne dobre ksiązki nie zostaly przetłumaczone na polski, ale sa one pisane wmiare prostym jezykiem ze łatwo je zrozumiec.