The patch works on:
PokerStars
Full Tilt Poker
PartyPoker
Absolut Poker
Ultimate Bet
Titan Poker
CD Poker
VC Poker
Mermaid Poker
Everest Poker
Pacific Poker
PokerRoom
Tiger Gaming
Playboy Poker
PKR
Pitbull Poker
Hollywood Poker
Doyles Room
i ciekawe gdzie jeszcze?
HEHE! Dobre sobie. Ja to widzę tak. Po pierwsze koleś dał specjalnie złą jakość filmiku żeby nie widać było wszystkiego. Na początek włączył sobie jakiś turniej pokazał go bez widocznych kart , potem odpalił jakiegoś replay'az pokazanymi kartami ( ? ). No i okienko turniejowe ustawione jest tak , że nie widać jego górnej części z nazwą i takie tam.
fajnie - tylko przy 1:30 jak wchodzi jeszcze raz na starsy to nawet się nie loguje :))))
zakupilem owy patch dziala wysmienicie, pokazuje nawet bielizne krupierki na p*!
polecam
takie pytanie? po co miałby sprzedawać taki program skoro sam mógłby kasę robić i to dużo większą.
Napisane przez BartBir
takie pytanie? po co miałby sprzedawać taki program skoro sam mógłby kasę robić i to dużo większą.
Bo nie lubi oszukiwac
Napisane przez d0c3n7
zakupilem owy patch dziala wysmienicie, pokazuje nawet bielizne krupierki na p*!
polecam
to masz chyba podstawową wersje ... mi pokazuje przekaz wideo od każdego pokerzysty
btw Own3d
easy B4n
Cholera ja kupilem pirata i teraz wszyscy widza moje karty a ja nie moge tego wylaczyc... HELP!!!
Napisane przez kfas
Cholera ja kupilem pirata i teraz wszyscy widza moje karty a ja nie moge tego wylaczyc... HELP!!!
Kupiłbyś sobie lepiej internet
"NEW 01.06.2009 UPDATED VERSION WORK 100% NOW. THE FBI SHUT DOWN OUR WEBSITE YOU CAN BUY THE PATCH NOW ONLY FOR 100 USD WRITE TO: hacker.poker@yahoo.com You can buy the patch !!! "
moglibyscie to zamknac. kojarzy mi sie z "ZARABIAJ MILIONY NIE WYCHODZAC Z DOMU. (wplac tylko 20$)" itp
a tu macie rozwiazanie problemu, jakby ktos chcial sie nabrac nato:
zobaczcie tez to, niezle