Przejdź do forum
Hacker na Pokerstar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hacker na Pokerstars

15 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,788 Wyświetlenia
14 odpowiedzi
zendera

The patch works on:

PokerStars
Full Tilt Poker
PartyPoker
Absolut Poker
Ultimate Bet
Titan Poker
CD Poker
VC Poker
Mermaid Poker
Everest Poker
Pacific Poker
PokerRoom
Tiger Gaming
Playboy Poker
PKR
Pitbull Poker
Hollywood Poker
Doyles Room

i ciekawe gdzie jeszcze? :D

rafalskyyy

HEHE! Dobre sobie. Ja to widzę tak. Po pierwsze koleś dał specjalnie złą jakość filmiku żeby nie widać było wszystkiego. Na początek włączył sobie jakiś turniej pokazał go bez widocznych kart , potem odpalił jakiegoś replay'az pokazanymi kartami ( ? ). No i okienko turniejowe ustawione jest tak , że nie widać jego górnej części z nazwą i takie tam.

yac
Trener
yac

fajnie - tylko przy 1:30 jak wchodzi jeszcze raz na starsy to nawet się nie loguje :))))

matelusz

Ciekawe, czy działa na ruletce

ciekawe czy działa w live pokerze?

d0c3n7

zakupilem owy patch dziala wysmienicie, pokazuje nawet bielizne krupierki na p*!
polecam

BartBir

takie pytanie? po co miałby sprzedawać taki program skoro sam mógłby kasę robić i to dużo większą.

YasQ

Napisane przez BartBir
takie pytanie? po co miałby sprzedawać taki program skoro sam mógłby kasę robić i to dużo większą.

Bo nie lubi oszukiwac :D

Napisane przez d0c3n7
zakupilem owy patch dziala wysmienicie, pokazuje nawet bielizne krupierki na p*!
polecam

to masz chyba podstawową wersje ... mi pokazuje przekaz wideo od każdego pokerzysty

btw Own3d :D easy B4n

kfas

Cholera ja kupilem pirata i teraz wszyscy widza moje karty a ja nie moge tego wylaczyc... HELP!!!

matelusz

Napisane przez kfas
Cholera ja kupilem pirata i teraz wszyscy widza moje karty a ja nie moge tego wylaczyc... HELP!!!

Kupiłbyś sobie lepiej internet :D

:D

"NEW 01.06.2009 UPDATED VERSION WORK 100% NOW. THE FBI SHUT DOWN OUR WEBSITE YOU CAN BUY THE PATCH NOW ONLY FOR 100 USD WRITE TO: hacker.poker@yahoo.com You can buy the patch !!! "

moglibyscie to zamknac. kojarzy mi sie z "ZARABIAJ MILIONY NIE WYCHODZAC Z DOMU. (wplac tylko 20$)" itp

compadre

a tu macie rozwiazanie problemu, jakby ktos chcial sie nabrac nato:

zobaczcie tez to, niezle