Przejdź do forum
Grupy Skype

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Grupy Skype

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
1,119 Wyświetlenia
paymyoverbet

Hej,

Założyłem ten wątek ponieważ chcę ruszyć z dwoma nowymi grupami poprzez skype. Jedna grupa z graczami początkującymi i którzy chcą się uczyć i zrobić coś na poważnie w pokerze ( bardzo bym prosił o osoby które chcą grać SNG i MTT bo w tym się rozwijam i w tym ciągle doskonale swoje umiejętności i wiedzę ), a druga grupa z osobami które grają MTT z av. BI 3-8$ by wspólnie analizować, dyskutować, doskonalić swoją grę, grać może jakieś wspólne sesje i robić jakieś wspólne treningi.

Powody założenia grup:

Grupa z początkującymi:

Głównym powodem założeniem grupy i pomocy nowym graczom wynika na moją pasję do tej gry, jak i zdobycie doświadczenia z potrzeb nowych graczy typu co grać, jak grać, kiedy grać itp. , lubię pomagać innym a sam nie miałem na początku mojej kariery pokerowej takiej szansy, a także wiele można się nauczyć i miło spędzić czas odrywając się od samej codziennej sesji. Dodatkowo planuje w dalszej przyszłości udzielać coachingów i takie doświadczenie pozwoli mnie się rozwinąć a także osobom początkującym.

Grupa zaawansowana:

Natomiast powodem współpracy z lepszymi i wyżej grającymi osobami jak i na tym samym poziomie, da dużo do myślenia nad swoją grą, eliminacją swoich leaków i błędów, wspólna analiza jest lepsza niż samemu bo wiele razy interpretacja i zdania będą inne i można lepsze wyniki zrobić poprzez wspólne analizy, pomaganie sobie jak i konwersacje a tym bardziej przy śledzeniu sesji którejś osoby.

Zainteresowane osoby proszę o dodawanie mnie na Skype (paymyoverbet) i w zaproszeniu proszę o informację do jakiej grupy kto chciałby dołączyć.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
paymyoverbet Autor wątku
paymyoverbet

Powoli grupa dla początkujących się zbiera, już są 3 osoby zapraszam każdą chętną osobę która potrzebuje pomocy i chce się czegoś nauczyć. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Matibb2

jak mozna sie zapisac do z którejś grupy?

Odpowiedz
Cytat
Matibb2

aj sory, nie doczytałem

Odpowiedz
Cytat