Przejdź do forum
Grupa learningowa "...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Grupa learningowa "Zadomowić się na NL10 FR"

14 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
640 Wyświetlenia
Bolsenpl
PokerStrategist

Witam

Gram cashe FR na iPokerze, są tam limity NL2, NL4, NL10... stąd przeskok między NL4/NL10 jest duży, więc mam spore problemy żeby wejść na ten limit. Przy 25BI na NL10 dodawałem po 2-4 stoły, ale ciągle spadałem.

W końcu postanowiłem wziąć się porządnie za to, a grupa learningowa/współpracująca była bardzo fajna imo.

Gram na iPokerze 9 stołów oczywiście strategią BSS, z volumem mam ostatnio problemy, bo zacząłem studia, ale czas się ogarnąć w listopadzie.

Pytam więc czy byliby chętni na taką grupę, myślę że docelowo tak by to wyglądało:
- 3-4 osoby na początek,
- wybieramy wspólnie materiały do nauki (video, artykuły, treningi) zarówno jeśli chodzi o cash NL BSS, jak i sprawach mindsetowych,
- opcjonalnie dyskutujemy swoje ręce we wspólnym gronie lub wysyłamy sobie jako praca domowa,
- najlepiej osoby z iPoker, gdyż możnaby się było wymienić bazą,
- jakieś wspólne sesje cash, choć nie wiem czy byłoby technicznie fajnie możliwe.

To tyle, jeśli będą chętni to napiszcie tu + wyślijcie zaproszenie do przyjaciół to się dogadamy.

Jeśli o czymś zapomniałem, proszę pytajcie. Mam nadzieję na odzew, o ile nie pomyliłem działu.

Pzdr. :fdrink

edit: jestem po kilku browarach, więc wybaczcie mi wszelakie błędy stylistyczne/gramatyczne :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
anhtu
PokerStrategist

Ja byłbym zainteresowany ;) poszło zaproszenie.

Odpowiedz
Cytat
Bolsenpl Autor wątku
Bolsenpl
PokerStrategist

Poszła wiadomość :)

Jest nas już 3, ktoś chętny jeszcze? Trzeba ruszać z robotą jak najszybciej!

Odpowiedz
Cytat

a gdzie byscie chcieli grac i wjakich dniach i godzinach sie uczyc byl bym tez zainteresowany

Odpowiedz
Cytat
Jarek91
PokerStrategist

dodaj mnie 3.3bb/100 nl16

Odpowiedz
Cytat

moze to zabrzmi glupio ale 3.3bb /100 nl16 przetluaczysz jakie duze jakie male blindy ?:P

Odpowiedz
Cytat
Jarek91
PokerStrategist

.08/.16
sb/bb

Odpowiedz
Cytat

$ ? £ ? Zl ?:D

Odpowiedz
Cytat

a zreszta to nie wazne wyslalem ci zaporoszenie wiec daj znac co i jak jestem chent :D

Odpowiedz
Cytat
Bolsenpl Autor wątku
Bolsenpl
PokerStrategist

Napisane przez Mexar
a gdzie byscie chcieli grac i wjakich dniach i godzinach sie uczyc byl bym tez zainteresowany

Gramy na różnych roomach. Chodzi nam o ułożenie planu działań/nauki, wybór materiałów, analizę rąk, dyskusje itp. Chętny?
Co grasz (limit? ile stołów? sieć?)? Wyślij zaproszenie do przyjaciół i na pw nick na Skype.

Odpowiedz
Cytat
Bolsenpl Autor wątku
Bolsenpl
PokerStrategist

Napisane przez Jarek91
dodaj mnie 3.3bb/100 nl16

Jak chętny to daj nick Skype na pw.

Odpowiedz
Cytat
prezesbk
PokerStrategist

jestem chetny dajcie nick na skype albo priv

Odpowiedz
Cytat
KubaZaszywacz
Oldschool Grinder

Chętnie się dołączę do Session Review, albo Sweat'ów.

Gram już jakiś czas NL10, nie widzę dużego przeskoku w poziomie graczy. :P

Odpowiedz
Cytat
Bolsenpl Autor wątku
Bolsenpl
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat