Hej, czy przyjezdzajac do Turcji na tydzien wakacji jest mozliwosc zalogowania sie na party i grania bez zadnych problemow?
to niezłe wakacje
polecam spytać się na tureckim forum PS, aczkolwiek myślę, że w turcji nie zaprzątają sobie głowy poksem
Trochę z przymusu wyjazd
Dzieki, szperałem i wszystkie znaki wskazują że nie można. Napiszę do supportu PP aby się upewnić
Napisane przez sojowyjarz
Ja się podłączę pod pytanie z Egiptem![]()
W Egipcie na bank nie można
Nie ma czegoś takiego jak turecka wersja PokerStrategy.com
Jeśli to jest tylko jeden tydzień to myślę, że taka przerwa od pokera nie będzie szkodliwa. Zresztą na wakacjach raczej odpoczywa się w innej formie niż spędzanie tego czasu przed komputerem.
Jeśli poker room się uruchamia to imo grać można. Jeśli jakiś kraj blokuje pokera to najczęściej sytuacja wygląda podobnie jak i u nas -> blokady dns lub transferów.
Jade na tydzień do Egiptu, bo to obiecałem dziewczynie. Z kolei ja mam obiecane, że jak trzeciego dnia na plaży powiem, że nie mam już na to siły to będę mógł sobie pograć w karty. Czyli w Egipcie w ogole mi sie nie odpali p*? Czy może żaden soft?
Starsy wycofały się z Egiptu w 2014 jak dobrze pamiętam, napisz do supportu najlepiej to ci wyjaśnią aczkolwiek w Egipcie działa Party albo 888.