Przejdź do forum
Gra w Turcji

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gra w Turcji

9 Posty
6 Użytkownicy
1 Reakcje
1,724 Wyświetlenia
Slooneeek

Hej, czy przyjezdzajac do Turcji na tydzien wakacji jest mozliwosc zalogowania sie na party i grania bez zadnych problemow?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

to niezłe wakacje :f_drink:

polecam spytać się na tureckim forum PS, aczkolwiek myślę, że w turcji nie zaprzątają sobie głowy poksem

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

moim zdaniem nie ma mozliwosci
ten kraj blokuje hazardusy od dawna

Odpowiedz
Cytat
Slooneeek Autor wątku
Slooneeek

Trochę z przymusu wyjazd :D
Dzieki, szperałem i wszystkie znaki wskazują że nie można. Napiszę do supportu PP aby się upewnić :) :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Ja się podłączę pod pytanie z Egiptem :)

Odpowiedz
Cytat
Slooneeek Autor wątku
Slooneeek

Napisane przez sojowyjarz
Ja się podłączę pod pytanie z Egiptem :)

W Egipcie na bank nie można

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Nie ma czegoś takiego jak turecka wersja PokerStrategy.com :D

Jeśli to jest tylko jeden tydzień to myślę, że taka przerwa od pokera nie będzie szkodliwa. Zresztą na wakacjach raczej odpoczywa się w innej formie niż spędzanie tego czasu przed komputerem.

Jeśli poker room się uruchamia to imo grać można. Jeśli jakiś kraj blokuje pokera to najczęściej sytuacja wygląda podobnie jak i u nas -> blokady dns lub transferów.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Jade na tydzień do Egiptu, bo to obiecałem dziewczynie. Z kolei ja mam obiecane, że jak trzeciego dnia na plaży powiem, że nie mam już na to siły to będę mógł sobie pograć w karty. Czyli w Egipcie w ogole mi sie nie odpali p*? Czy może żaden soft?

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Starsy wycofały się z Egiptu w 2014 jak dobrze pamiętam, napisz do supportu najlepiej to ci wyjaśnią aczkolwiek w Egipcie działa Party albo 888.

Odpowiedz
Cytat