nie grajcie ludzie nigdy po alkocholu !
Napisane przez billabong8
nie grajcie ludzie nigdy po alkocholu !
Nie piszcie postów po alkoholu!
Napisane przez mik1984
nie grajcie ludzie nigdy po alkocholu !Nie piszcie postów po alkoholu!
tym bardziej nic nie piszcie , ale tak nawiazujac do tytulu tematu , jest uwazam bardzo powarzny problem spolecznosi polskiej !i zastanawia sie nad tym gleboko ile %zlej gry jest spowodowane przez alkohol
i nie poprawiajcie mojej stylistyki oraz bledow ortograficznych bo jestem analfabeta
To sie usmialem na koniec pieknego dnia ;D
Wezmiemy Twoja rade do serca. Zeby nie robic off-topa, dla tego jakze na poziomie tematu; nie gram i nie mam zamiaru grac po alkoholu, gra po alkoholu w pokera jest dla mnie jak prowadzenie samochodu, po prostu odpada.
tym bardziej nic nie piszcie , ale tak nawiazujac do tytulu tematu , jest uwazam bardzo powarzny problem spolecznosi polskiej !i zastanawia sie nad tym gleboko ile %zlej gry jest spowodowane przez alkohol
Albo ile % bad beatów zależy od %
raz grałem mocno wstawiony (4h snu poprzedniego dni i 7 browarków) seta 6 SnG za 2,25$ (moje standardowe).
Chciałem sprawdzić czy potrafię się skupić w razie konieczności po %.
Grałem bardziej skupiony niż zwykle żeby troszkę skompensować obniżenie możliwości intelektualnych spowodowanych %.
Nie było źle ROI wykręciłem na w okolicach 100%;]
Upswing, ale grałem dobrze, bez większych błędów.
Ale SnG to dość automatyczna gra, do stolików NL25 nie usiadłbym nawet w ramach eksperymentu jeśli ja miałbym pokrywać ewentualne straty.
Ogólnie to nawet po 1 browarku nie siadam do stolików.
Nie piję. Gram.
Napisane przez goDrut
nie gramy w przeciwienstwie do ciebie
![]()
prosze cie ,tylko nie klam .duzo ludzi gra pod wplywem czy tego chcesz czy nie
Ja często pije sobie piwka podczas gry i uważam, że moja gra się przez to nie pogarsza.
Napisane przez SandraScoti
Ja często pije sobie piwka podczas gry i uważam, że moja gra się przez to nie pogarsza.
bo "sobie pijesz", a nie zaczynasz grać najeb*ny
Napisane przez zupa85
Za to nie potrafię sobie wyobrazić porządnej sesyjki bez Mary:)Wydaje mi się, że ona mi pomaga
tzn. uspokaja itp.
![]()
tylko ciężko nieraz wytrzymać nocne sesje, bo sen morzy ♠_zZz:
Napisane przez zupa85
Yhh ja nie gram po alko ponieważ doświadczyłem już jakie są tego skutki:) Za to nie potrafię sobie wyobrazić porządnej sesyjki bez Mary:)Wydaje mi się, że ona mi pomaga
tzn. uspokaja itp.
![]()
+1, a HU to po mary MIAZDZE ;)... jakbym widzial hole cards oppsa
dzban obleśny....matko bosko........dzban obleśny o "smaku" owoców leśnych ma zapach odświerzacza używanego w toi toi. wino o smaku kostki toaletowej. masakra