:sdrink
Jestem bogaty
mam nowego rola na Poker770
Razem z tym co uciułałem z freeroli mam jakieś 27 bi na NL2
Dzięki PS :fdrink
A teraz cel jest prosty, nabijajcie rake, zamiast posty
Powodzenia przy stolikach ♠_thumbsup:
dzięki ps
pograłem trochę NL20, zrobiło się 110$ zleciłem wypłatę i można wracać do sng za 1,5$
gamblerkę na 2 miesiące mam już z głowy
Napisane przez Marta
Napisane przez ruuds
Szkoda, że konto zakladalem kiedyś dla freerolli i nie mam go podpietego. Promocja ciekawa i pewnie dla wielu szansa na zbudowanie rolla.Nie trzeba było mieć podpiętego konta, żeby móc wziąć udział w tej promocji.
![]()
Wystarczyło tylko mieć wpisany username z Poker770 w profilu.
Witam.
Ok 20 września dostałem ticket:
Spoiler
Witaj ruuds,
Niestety próba przelania Twojej dodatkowej darmowej gotówki na Poker770 nie powiodła się, gdyż Twoje konto nie zostało założone przy współpracy z PokerStrategy.com.
Być może jest to spowodowane tym, że nie podałeś naszego kodu bonusowego podczas rejestracji na poker roomie.
I dalej o poker roomach promocjach itp.
Chociaż może poszła kasa jakoś dziś/wczoraj- nie logowałem się tam z 3 lata więc wszystko możliwe.
Ściągnę soft i zobaczę.
[edit]
Rzeczywiście dostałem 50$. Zmylił mnie ten ticket i w sumie dziś przez przypadek trafiłem na ten temat, co wyszło na dobre. Dzięki Pokerstrategy
Pozdrawiam
Hej ruuds,
rozumiem, że wszystko w porządku i pieniądze za posty pojawiły się na Twoim koncie na Poker770?
Pozdrawiam
DiableMarseillais, ruuds, dobra niespodzianka jest dobra. :fdrink
Mienso24, konta, z którymi był jakiś problem, zostały do nas zgłoszone. Twoje nie zostało, także powinieneś wkróce dostać $$. Daj znać kiedy to nastąpi.
Napisane przez dohpaZ
A teraz cel jest prosty, nabijajcie rake, zamiast posty![]()
Powodzenia przy stolikach ♠_thumbsup:
Napisane przez dohpaZ
Aby wypłacić pieniądze z Poker770 pochodzące z promocji, musisz wygenerować 100 postów na każdego dolara, którego chcesz wypłacić. Rachunek jest prosty, ale mi się nie chce liczyć
![]()
![]()
Spoiler
♠_evil: ♠_evil:
Powodzenia w liczeniu ♠_thumbsup:
♠_rolleyes:
Napisane przez Mienso24
Ja aktualnie nie dostałem jeszcze 50$ ,ale poczekamy zobaczymy
![]()
I jak? Pieniądze doszły? Sprawdź proszę w oprogramowaniu (nie poprzez stronę).
Napisane przez Marta
I jak? Pieniądze doszły? Sprawdź proszę w oprogramowaniu (nie poprzez stronę).
Na wstępie dziękuje za zainteresowanie
Jeśli chodzi o środki to konto do dnia dzisiejszego nie zostało zasilone dodatkową kwota 50$ - ja już sobie trochę odpuściłem, bo jeśli tylko ja nie dostałem to coś musi być nie tak
1. W pierwszym momencie pomyślałem, że może wpisałem na PS błędne dane konta.
2. Skontaktowałem się z biurem PS w celu informacji odnośnie nazwy mojego konta - jedyny room- gdzie nie miałem zapisanego nickname oraz hasła.
3.Uzyskałem nazwę - aktywowałem nowe hasło - zalogowałem się - jednak konto cały czas jest puste.
pozdrawiam
Hej Mienso24,
skontaktuj się jeszcze raz z naszym supportem i opisz problem, ewentualnie możesz dołączyć link do screenshota z widokiem historii transakcji. Wówczas będziemy mogli przekazać Twoją sprawę dalej.
Pozdrawiam