Gomore jedzie ostro ! dojedziesz ta bladz next time..
Napisane przez hasiek
[Treść Edytowana]
Z tego co mowia ludzie na PTR (na 99% wiarygodne zrodlo), to:
"wow you won't believe what i just heard about this character. i heard this guy is so skinny not because he's a vegetarian who eats figs all day but because he does pilates, zumba, and joins like all these fitness groups where it's kind of like understood that it's just a girls club but they can't technically restrict guys but he goes anyways. "
Wiec chyba lubi chlopcow ♠_thumbsup:
Napisane przez GoMore21
Niestety -25k

mam mega edge nad nim
Najwyraźniej o tym wiedział i dlatego...

Napisane przez mefiprv
z tym mega edge przewaga to bym raczej nie przesadzał
A skąd ty to możesz wiedzieć powiedz mi?? Grałeś kiedyś z Gomore, że takie pierdy opowiadasz??
Nananoko to nie jakiś pros tylko dobry grinder.
Napisane przez smolak
Napisane przez mefiprv
z tym mega edge przewaga to bym raczej nie przesadzałA skąd ty to możesz wiedzieć powiedz mi?? Grałeś kiedyś z Gomore, że takie pierdy opowiadasz??
+1
Napisane przez smolak
Napisane przez mefiprv
z tym mega edge przewaga to bym raczej nie przesadzałA skąd ty to możesz wiedzieć powiedz mi?? Grałeś kiedyś z Gomore, że takie pierdy opowiadasz??
Uwielbiam te teksty w tego typu wątkach, gdzie zaraz pojawi się paru ziomufff co takiego nananoko to jedzą na śniadanie, a na podwieczorek to sobie Isildura miażdżą. Z czym do ludzi się pytam...
GoMore
nie wiem czy on jest prosem,grinderem czy fishem w kazdym razie ma na samych starsach ponad 1,8mln $ na plusie wiec to o czyms swiadczy.
Wiadomo miał w tej sesji duzo szczescia ale mowienie o swojej duzej przewadze edge nad nim po przegraniu 25k$ jest chyba troche przedwczesne.
on jest botem ;P
nananoko gra głównie 6maxy więc czemu w HU nie mogłby być fishem?