Przejdź do forum
Gdzie najlepszy bon...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gdzie najlepszy bonus depozytowy ?

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,686 Wyświetlenia

Witam zamierzam sobie moje 300$ z PP przelac na jakas inna platforme pokerowa aby ugrac bonusa i dostac dodatkowe $$ :D

na jakiej platformie wplacajac 300$ ugram kolejne 300$ za free ?? Jaka platforma oferuje najlepsza oferte bonusowa ??

Odrazu podkreslam ze P* i FTP odpada bo juz zalozylem tam konto wczesniej nie znajac jeszcze pokerstrategy...

no i fajnie oczywiscie zeby na nowej platformie poziom nie byl za wysoki (czyt. zeby bylo duzo fishow:) bo ja sam jeszcze uwazam sie za poczatkujacego i nie chce wszystkiego przegrac :)

pozdrawiam

10 odpowiedzi

Damian: no sorry ale to przegięcie
łamiesz regulamin i to ostro
jeszcze jedna taka akcja i masz bana

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a czy moge wyrabiac ten bonus majac juz konto na P* ??

i jaki jest kod bonusu przy depozycie na P* ?? =)

mozesz podac wiecej szczegolow

weż pokerheaven masz 200% deposit bonus i 30% rakeback

natraj
Oldschool Grinder

ja z Party przesiadlem sie na titana z trzema stówami i jest spoko. Na NL50 SSS jest mało szortow i duzo fiszow. W tydzien zrobilem stówke grajac 6 stołów. Oprócz tego jest bonus 200% w 3 miesiace czyli gdybym stał w miejscu to po wyrobieniu bonusa bede mial 900 stowek wiec polecam.

shakirax
Oldschool Grinder

Chodzi Ci o $100? A przepraszam ile godzin grales?

Swist87
Elite Grinder

czy ktoś wyrabiał może ten bonus na FL 1/2 ? wogóle wie ktos jaki tam jest poziom ? ;p chodzi mi o Pokerheaven

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

shakirax napisał
Chodzi Ci o $100? A przepraszam ile godzin grales?

nie rozumiem pytania troszke... =)

szok38
Elite Grinder

Swist na bossie nie widziałem dziś nic oprócz FL 0,10/0,20.Acha był jeden stolik 0,25/0,50.

tigerek73
Elite Grinder

Zapraszam na Mansion. Za 300$ dostaniesz 600 $ do wyrobienia w dwa miesiące + 100 $ masz 6 miesięcy. Ja do tego dostałem 50$ gratisa wpłacone odrazu na konto. Ja gram na 6 stolikach Fr 0,5/1 FL i bonus wyrobie w 1,5 miesiąca. A fishków ile!!!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no wlasnie w gre wchodzi chyba tylko mansion albo titan gdyz maja te magiczne 200% :)