Przejdź do forum
Gdzie grac SnG?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gdzie grac SnG?

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
857 Wyświetlenia

Mam bardzo proste pytanie. Gdzie teraz najwiecej jest gier SnG oprocz PokerStars poniewaz nie moge tam grac bo nie mam konta przypisanego do PS? Najlepiej wielostolowych tak jak na starsach 180 albo na FTP 90.

7 odpowiedzi
gadouk
PokerStrategist

pozostale roomy nie maja tyle osob wiec nie maja tylo osobowych bo by byly rozgrywane 3-5 w ciagu dnia ze wzgledu na czas ladowania

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

czyli albo mam zaczac grac na P* i nie miec punktow pokerstrateguy albo nauczyc sie grac cash lub przerzucic sie na MTT do czego trzeba miec odpowiedni bankroll ktorego ja obecnie nie mam;/

MarioAK
PokerStrategist

Zawsze możesz spróbować sił w 9os lub HU. Turnieje te nie trwają zbyt długo a pkt same lecą:)

A gdzie jest jeszcze sensowny traffic na 9os Turbo?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Dobry traffic 9/10 osobowych SNG jest na PartyPoker i tą platformę bym polecał. Jeśli chodzi o wielostołowe SNG to niestety tutaj może być problem, bo poza PokerStars nie znajdziesz praktycznie nigdzie takiego ruchu i takiej ilości graczy, gdzie grindowanie miałoby większy sens.
Rozejrzałbym się w sieci iPoker, czyli na platformie Poker770, TitanPoker czy WilliamHill oraz w sieci OnGame czyli na platformie EuroPoker. Możliwe, że coś znajdziesz, ale nie będzie miało to porównania z ofertą PokerStars.

Pozdrawiam.

przemek20011
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage
Witam.

Dobry traffic 9/10 osobowych SNG jest na PartyPoker i tą platformę bym polecał. Jeśli chodzi o wielostołowe SNG to niestety tutaj może być problem, bo poza PokerStars nie znajdziesz praktycznie nigdzie takiego ruchu i takiej ilości graczy, gdzie grindowanie miałoby większy sens.

Zależy na jakich stawkach chcesz grać, bo jeżeli micro,low, to nie polecam Party Poker złodziejski rake :facepalm:

lorojd1
Elite Grinder

Na Ipoker jest totalna dupa. Kilkanaście minut czekania na kolejny pełny jeden stolik. Poza tym nie trudno o zawieche przy 4 stolikach gry jednocześnie.