Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gdzie grac

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
859 Wyświetlenia

witam jak juz w innym temacie napisalem jestem nowym uzytkownikiem na tej scenie wiec takk pytanie jest takie gdzie wy gracie nie chodzi mi o graczy
takich co naprawde potrafia rgac tylko takich mozna powiedziec medium albo troche slabszych bo gram na trybie "wirtualne pieniadze" "wszystkie"
chodz po dluzyszym czasie grania co mozna brac "400$" jak sie przegra to gra sie nudzi jak mozna grac z lekkim dreszczykiem (lecz bez realnych pieniedzy)
moze ktos mi poradzic gdzie mozna tak grac?

5 odpowiedzi
moto2

Rozwiązać quiz.. i poczekać aż PS podaruje Ci 50$ ! :D

Własnych nie zainwestujesz.. wiec będziesz miał dreszczyk, że grasz na prawdziwe dolary, ale i tak będziesz na 0. Bo jak grasz playmoney to ile byś tam nie ugrał to i tak też jesteś na 0. :P

A jeśli chodzi o dokupywanie wirtualnych pieniędzy to wiem ze na Mansion nie można było (jak był jeszcze ongame), a teraz to może się coś zmieniło.. a może nie.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

myslalem ze jest jakis tryb co np. raz dostajesz 400$ i nie mozna brac co chwile nowych zetownow tylko np. co miesiac

damianpat

Witaj

Czy mógłbyś bardziej sprecyzować, co masz na myśli?

Pozdrawiam ;)

kopoland

Witaj Paul1989

Osobiscie nie znam zadnej platformy pokerowej ktora dawalaby co jakis czas wirtualne pieniadze ( one maja raczej na celu zapoznanie sie z dana platforma pokerowa )

Jak juz napisal moj poprzednik najlepiej bedzie abys rozwiazal quiz i sprobowal gry za realna kase, jezeli Ci to nie odpowiada to zawsze mozna sprobowac gra wirtualnie na wp.pl czy onecie

JacekPL

U nas po to oferujemy doskonałe artykuły i inne materiały, abyś mógł poznać zasady gry.

Dajemy Ci 50$, żebyś mógł grać z dreszczykiem, dobrego pokera i z dużym prawdopodobieństwem wygrywać.

Najlepsza szkoła pokerowa w necie, za friko, darmowa kasa i realne wygrane!

Nadal nie chcesz grać za prawdziwe pieniądze??? ;) ;) ;)