Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Freerolle

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
827 Wyświetlenia
Rodrigo1988

Dzień dobry!
Gdzie można grać freerolle bez skaładania uprzednio depozytu?

10 odpowiedzi
piachu01

Rodrigo1988 napisał
Dzień dobry!
Gdzie można grać freerolle bez skaładania uprzednio depozytu?

Wszędzie;)

bubel

Nie tak wszędzie, na niektórych roomach depozyt jest wymagany.
I druga sprawa - nie opłaca się zakładać konta po to, żeby grać we freerollach. Potem będziesz chciał zgarnąć jakiś bonus albo co, a tu lipa - masz już na tym pokerroomie konto. Niestety znam to z autopsji :(
A po trzecie - takie ogólnodostępne freerolle to strata czasu

lucXsus

bubel napisał
takie ogólnodostępne freerolle to strata czasu

zaufaj mu, wie co mowi

nie dosc ze graczy sa tysiace to pule sa nijakie, poza tym czesto blindy zwiekszaja sie np co 10min wiec aby wygrac takiego freerolla to tak z minimum 2h w porywach do 5. Nie kalkuluje sie to wogole

kfiatek

ale za to jaką satysfakcje daje wygrana takiego freerolla z kilkoma tysiącami uzytkowników...

Panowie, to co mówicie to totalne bzdury!!! Ja gram tylko i jedynie freerolle, i są oczywiscie free takie co pół świata o nim wie, ale są też takie, co wie o nich 20 osob, a pula np. 100€! Są tez freerolle ktore organizuja niektore fora... Ja w tamtym tygodniu na samych freerollach byłem 600zł do przodu!!!

bubel

pokeroman2: ciekaw jestem ile średnio na tydzień wyciągasz :) I ile czasu spędzasz na graniu, skoro taki przeciętny freeroll trwa kilka godzin.

Nie zrozum mnie źle, są freerolle, w których warto zagrać (na specjalne zaproszenie, czy niektóre organizowane przez fora), ale większość to strata czasu. W dodatku praktycznie nie masz możliwości rozwoju. Jeśli grasz "normalnie" (stoliki cashowe albo sity), to stopniowo zwiększasz stawki i zarabiasz coraz więcej. Grając tylko freerolle nie masz takiej możliwości.
Dla mnie jedyny sens grania freerolli, to zbudowanie sobie bankrollu do "prawdziwej" gry. Ale skoro mamy PS, to dlaczego nie zacząć od tych $50 i oszczędzić sobie zmagań z maniakami? ^^

Dlaczego nie doceniacie możliwości pogrania w turnieju za darmo? Można zwyczajnie poszlifować swoje umiejętności bez ryzyka straty kasy. Dużo już było takich, co $50 od PS przewalili w moment. Ciekawe, czy tez byli takimi przeciwnikami freerolli...

Ja nie powiedzialem że gram tylko freerolle. Za pieniądze wygrane we frerollach, gram często sity... Ostatnio z 20$, wyciągłem 145$, praktycznie na samych turniejach sit&go...

Krasu

pokeroman2 napisał
Ja nie powiedzialem że gram tylko freerolle. Za pieniądze wygrane we frerollach, gram często sity... Ostatnio z 20$, wyciągłem 145$, praktycznie na samych turniejach sit&go...

No to widać jesteś dobry zawodnikiem. Nie przepadam za freerollami, zawsze kończę jakoś 20-50 miejsc przed kasą bo szczęścia to ja nie mam zbyt wiele a rekinem też nie jestem :D

bubel

pokeroman2 napisał

Hmm, musiało mi się przewidzieć...

pokeroman2 napisał
Panowie, to co mówicie to totalne bzdury!!! Ja gram tylko i jedynie freerolle

Chociaż może jednak mi się nie przewidziało.