Przejdź do forum
Freeroll PS bronze

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Freeroll PS bronze

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
874 Wyświetlenia
SamRadziwill
Elite Grinder

Mój największy turniejowy sukces :P

Jak dotąd dwa razy trzecie miejsca udawało się w różnych turniejach zgarniać, no i teraz drugie :) Ale trzeba przyznać, że miałem całą masę szczęścia (już na początku pomyślałem, że potestuje agresywny styl gry, bo akurat uczyłem się do egzaminu i planowałem szybko odpaść :P). Grając ostro i łapiąc na flopie sporo układów, szybko stałem się bigstackiem i potem było już trochę z górki, ale nadal szczęście mnie nie opuszczało =) W międzyczasie zacząłem turniej, freezout z 10$ buy-in, i oczywiście freeroll znowu zszedł trochę na drugi plan. Odpadłem tam jednak tuż przed finałowym stolikiem (11 miejsce X(), a w tym samym czasie w turnieju PS zostało ok. 20 graczy. Na finałowym stoliku grałem już rozsądnie, ale jak to w takich sytuacjach bywa szczęście się skończyło i moje lepsze na pfe-flopie karty nie utrzymywały się niestety. w końcu udało się skończyć na 2. miejscu, co uznaje za duży sukces =)

No, pochwaliłem się i wracam do nauki, nadrabiać stracony wczoraj na ten turniej czas :P

7 odpowiedzi
JacekPL
PokerStrategist

Wielkie gratulacje.

Ja stracilem spora czesc stacka QQ vs 87s ktory byl na BB i pomimo mojego sporego raise'a wszedl allin PF huh? To bylo po bubble ale masakryczny jest ten poziom

SamRadziwill Autor wątku
SamRadziwill
Elite Grinder

junOn1 napisał
Ja stracilem spora czesc stacka QQ vs 87s ktory byl na BB i pomimo mojego sporego raise'a wszedl allin PF huh? To bylo po bubble ale masakryczny jest ten poziom

Wszystko z powodu zbyt szybko, moim zdaniem, rosnących blindów. W pewnym momencie większość graczy miała po góra 4-5BB, więc każde praktycznie rozdanie kończyło się all-inami.

Qsypal
BlackMember

Gratulacje, też planowałem w tym turnieju dojść do stołu finałowego, ale niestety 2x ak z shortami wtopione i na końcu pobity z jj przez lucky river'a. I tylko 21 ;/

ta ale ja mialem kolo 20 BB przez wiekszosc turka utrzymywalem sie na Bigstacku, potem totalne bezkarcie i gdy mialem 20 BB ( BB 1000) raise 3000 UTG a BB ktory mial kolo 14000 allin z 87s :P flop 8xx i river 8 yeah kocham freerolle;p

SamRadziwill, ostatnio szukałem Polaków w turnieju 250,000$ GTD, i znalazłem ciebie i kibicowałem Ci :) Teraz widzę, że jesteś członkiem PS, graty, jak bedziesz za tydzień grał 250k to daj znać pokibicuje ponownie :).
Z racji tego że jestem nowy i sie nie orientuje, jakie są freeroole dla członków PS, i na jakich platformach, prosze o jakieś info na PRIV, i jeszcze jak sie zdobywa punkty aby mieć brąz.

sedes345
PokerStrategist

graty =), Mam przy okazji pytanie jak oceniacie ofertę MTT na titatanie i jakie turnieje wybieracie w przedziale 1-5$ + freerolle.