Przejdź do forum
freeroll braz+

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] freeroll braz+

17 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,843 Wyświetlenia

A co pochwale sie, bo to dla mnie 2 najwieksza pieniezna wygrana turniejowa :D :D Moze nie za duza ta wygrana, ale co mi tam wezme ja. Gracz turniejowy ze mnie w koncu beznadziejny, jednak co cash games to cash games :D :D

Wczoraj o godzinie 18.00 odbyły się dwa turnieje z serii naszych freerolli na Titan Poker. Dzisiaj przedstawiamy ich wyniki.

Freeroll brąz+

Dostęp do tego turnieju, mieli wszyscy członkowie PokerStrategy, którzy w okresie kwalifikacyjnym ugrali co najmniej 1 StrategyPoints na TitanPoker. 310 graczy walczyło o łączną pulę nagród w wysokości $500!

1. jerky04 $130
2. kakolak $85
3. ybgurbs $40

16 odpowiedzi

Gratuluję!

Lukasus

Kasa kasą, ale być 3 na 310 to niezły wyczyn.

Prawde mowiac to nawet znakomity wyczyn! gratz!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Panowie bez przesady

Nie gram freerolli, bo to dla mnie strata czasu, chyba ze czasem, gdy robie dluzsza sesje cash, to w tle odpalam te z pula nagrod > 300$.

Ale nie o tym chcialem: wyczynem dla mnie i na to sie napalilem, bedzie wygranie freerolla 250$ (Limit Holdem) w Party Poker. Tam regularnie gra 8k graczy i wiecej, wiec to juz wyczyn na miare WSOP Main Event :D :D:D

Mam pytanie: dlaczego jeśli mam status "brąz" na pokerstrategy, to nie mogę brać udziału w "Pokerstrategy Freeroll Brąz" na TitanPoker? "(This tournament is restricted)"

Witam,

a kto mówi, że nie możesz? Znajdujesz się przecież na liście uczestników.

Pozdrawiam :)

Acha, dobrze wiedzieć:P a gdzie tę listę mogę ujrzeć?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Polski freeroll na Titan Poker - 6 miejsce +6.5$

Niby nic ciekawego, gdyby nie fakt, ze nie chcialo mi sie grac, gdy zostalo jeszcze 6x graczy oddalem stery mojemu Ojcu, ktory az trzesie sie, zeby grac w pokera, ale po przegraniu kilkuset $$ w cash games na moich kontach, ograniczylem Jego zapedy pokerowe do freerolli:D:D

Ma ktos tez taka sytuacje jak ja :D ??

:DLOL:D Ja to bym mojemu Ojcu nigdy nie dał pykać z mojego konta w pokera, bo po jednym dniu bym już pewnie nic nie miał. :D

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wracajac do tematu mojego Ojca:D Dwa dni z rzedu bral udzial w 5$ rebuy tournament na jednym ze skinow Ongame (bilety wygral w satelicie tylko dla Polakow). Dwa razy miesce miedzy 20 a 40 premiowane kwota okolo 115$. 230$ w dwa dni ... Nie sposob Go teraz odgonic od komputera ...

Jak na pokerowego ignoranta, ktoremu najwieksza radosc sprawia wygranie z 38o zamiast z AK to baaaaardzo dobry wynik:D:D:D

Fajnego masz Ojca!! Mój to nawet nie wie, że ja gram w pokera. Wie tylko, że się tym interesuję (jak wieloma innymi rzeczami).

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

3 dzien z rzedu walki Ojczulka w 5$ rebuy na Betsson; 41 miesjsce +70$.

Doszlismy do wniosku ze popelnil blad. Finalowa reka AQ w karach, raise, Najwiekszy bigstack w turnieju reraise do all ina, call.
Przeciwnik pokazuje QJo, jest dobrze
Flop: K, T, cos tam, (dwa kara)
Turn: A :(
River: karo nie przyszlo :(

Za 40 miejsce bylo dwa razy wiecej niz za 41 i doszlismy do wniosku ze w takiej sytuacji lepiej byloby chyba nie grac, a juz na pewno z gosciem majacym 10x tyle chipsow.

W miedzyczasie moj Ojciec wszedl na stoliki cashowe zaczynajac od 0.15/0.30 FL i stopniowo przegrywajac i tiltujac wchodzil coraz wyzej i zostawil ponad 100$. Jak ktos wczoraj spotkal moj nick przy stole to mial szczescie:D Ale jest dobrze, Ojciec powiedzal, ze na kase grac nie bedzie, turnieje tylko ... :)

LOL :D A może otworzysz po prostu nowy topic, w którym będziesz pisał o "przygodach" Taty? :D

http://www.pokerstrategy.com/wbb_pl/board.php?boardid=71

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Szczerze mowiac nie chce zeby On mial jakies przygody pokerowe:D