Przejdź do forum
First Aid tylko dla...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] First Aid tylko dla wybrańców? Cóż ja przeskrobałem?

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
461 Wyświetlenia

Witam!
Od dobrych kilku miesięcy poker pochłonął mnie bez reszty, ale niestety FTP runął...
Kilka dni przed zablokowanie wpłaciłem tam całego rolla ciężko wypracowanego dzięki TaF i dość solidnej grze jak mniemam. Roll jak wiadomo przepadł tymczasowo, ale zastanawia mnie dlaczego PS nie zaoferowało mi first aid? A dziwi mnie to dlatego, że większość ludzi których poleciłem a są moimi znajomymi dostało tę pomoc, mimo, że część z nich bardzo szybko wtopiła kapitał od PS i myślałem, że ich pokerowa kariera się pokończyła. A ja? mimo w miarę dobrej gry i sporej ilości punktów na PS nie otrzymuję nic.
Nie żebym rozpaczał (mimo, że nie mam za co grać), ale może mi ktoś wyjaśnić jakie są kryteria przyznawania first aid?

3 odpowiedzi
v31dt
Elite Grinder

nie martw sie moze jeszcze dostaniesz maila, pisze tak bo ja dostalem dopiero dzisiaj takowego , 100$ do przelania na roomy, jakby byla mozliwosc to z checia bym to oddal, bo nie zamierzam korzystac z tej pomocy, a moze komus by sie przydala...

sojowyjarz
PokerStrategist

Ok:

"Ja też chcę!"

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Bonusy pierwszej pomocy w wysokości 50$ przyznawane są przez pokerroomy, a nie przez PokerStrategy, więc nie mamy wpływu na to kto takowy otrzyma.

Jeśli chodzi o rekompensaty o których można przeczytać tutaj: 250$ od pokerstrategy to możliwość ich otrzymania mają gracze którzy grali głównie tej platformie i nie mają teraz możliwości dostępu do bankrolla.

Pozdrawiam.