Witam!
Od dobrych kilku miesięcy poker pochłonął mnie bez reszty, ale niestety FTP runął...
Kilka dni przed zablokowanie wpłaciłem tam całego rolla ciężko wypracowanego dzięki TaF i dość solidnej grze jak mniemam. Roll jak wiadomo przepadł tymczasowo, ale zastanawia mnie dlaczego PS nie zaoferowało mi first aid? A dziwi mnie to dlatego, że większość ludzi których poleciłem a są moimi znajomymi dostało tę pomoc, mimo, że część z nich bardzo szybko wtopiła kapitał od PS i myślałem, że ich pokerowa kariera się pokończyła. A ja? mimo w miarę dobrej gry i sporej ilości punktów na PS nie otrzymuję nic.
Nie żebym rozpaczał (mimo, że nie mam za co grać), ale może mi ktoś wyjaśnić jakie są kryteria przyznawania first aid?
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Poker
4
Użytkownicy
0
Reakcje
461
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
nie martw sie moze jeszcze dostaniesz maila, pisze tak bo ja dostalem dopiero dzisiaj takowego , 100$ do przelania na roomy, jakby byla mozliwosc to z checia bym to oddal, bo nie zamierzam korzystac z tej pomocy, a moze komus by sie przydala...
Witam.
Bonusy pierwszej pomocy w wysokości 50$ przyznawane są przez pokerroomy, a nie przez PokerStrategy, więc nie mamy wpływu na to kto takowy otrzyma.
Jeśli chodzi o rekompensaty o których można przeczytać tutaj: 250$ od pokerstrategy to możliwość ich otrzymania mają gracze którzy grali głównie tej platformie i nie mają teraz możliwości dostępu do bankrolla.
Pozdrawiam.