Tytuł: Rigged Spin
Autor: Krakowiaczek
Opis:
Jeden z najbardziej profitowych regularsów NL2 FR/SH/HU - Krakow20 - tym razem postanowił spróbować słynnych 1mln Spin&Go.
"Czy Krakowiaczek jest już milionerem, czy może załapał się na nagrodę pocieszenia w wysokości 100K$ ? Zapraszam na krótki spinowy filmik
"
Serdecznie zapraszamy na zapis gry live naszego trenera ♠_drink:
Culber, dzięki za feedback, na pewno uwzględnimy go w przyszłości. Odniosę się jednak do dwóch poruszonych kwestii - czasu trwania promocji o raz oprogramowania.
Dwa tygodnie na nagranie to naprawdę sporo czasu i jeśli komuś nie wystarczy 14 dni to uwierz mi, w 30 dni też się nie wyrobi
Co do programów, zgadzam się, nie można oczekiwać, że znajdziesz zupełnie darmową alternatywę, która dorówna funkcjonalności programów płatnych. Camtasia jest jednym z najprostszych, wymagających najmniejszej wiedzy i najmniej zawodnym programem do realizacji zadań na potrzeby naszego serwisu, dlatego to oprogramowanie polecamy i oferujemy do niego poradniki. Jest masa innych programów, które można znaleźć, ale ja osobiście nie jestem w stanie wiele o nich powiedzieć bo ich nigdy nie używałem.
Uwzględniając filmik whys0serious, osiągnęliśmy właśnie taką samą ilość przesłanych filmów jak w poprzedniej edycji (edycja 2013 to tylko 9 produkcji). Najwięcej produkcji pojawia się i tak na "ostatnią chwilę", więc jest to kolejny argument przemawiający za tym, że wydłużanie czasu trwania promocji nie do końca ma sens.
"Silna wola - czym jest i jak ją trenować"
Pozdro!
mrozzu, film Twojego kolegi nie weźmie udziału w promocji i jestem przekonany, że nie wymaga specjalnie jakiegoś komentarza (trolling, wulgaryzmy, zgłaszasz film za kolegę, który prosił o bana na naszej stronie).
@mirage
Z samego softu, to jak się w tym środowisku trochę ogarnę, to może i ja będę w stanie wymyślić jakąś darmową i funkcjonalną narzędziówkę, to dostaniecie feedback za rok. A przy tym czasie, który miałem od pomysłu na film do wyprodukowania go, to większość czasu walczyłem z programami do przechwytywania i montażu, ustawieniami itd. No i ja od "pomysłu na film" miałem tydzień, ale to już nie wina PS.com
Co do tego czasu na nagranie to jasne, że ewentualny przyszły "trener" musi być w stanie nagarać filmik szybko, a nie pastwić się nad nim pół roku. Na przyszłość możemy zrobić tak, że ja dostanę info 2 miesiące wcześniej, a reszta normalnie się dowie z posta na głównej
A tak już poważniej, to niby 2 tyg to dużo, ale w ten weekend, gdybym akurat nie miał komfortowej sytuacji do nagrywania (święty spokój) to bym się z tym nie uporał...więc to też trochę subiektywna opinia, że czasu było za mało, chociaż wciąż uważam, że np. tydzień więcej by nie zaszkodził.
W zeszłym roku było na nagranie 20 dni i nie wiem na ile świadoma była "Wasza" decyzja o skróceniu tego okresu w tym roku.
Swoją drogą ciekaw jestem ile pomysłów na filmy "przepadło", przez zwykły brak czasu u potencjalnych producentów.
A co do Camtasii to się zgodzę, naprawdę fajne i wygodne narzędzie do tego typu produkcji i na bank, gdybym się na przykład zdecydował, bezczelnie pobrać scrackowaną wersję (czego nie chciałem robić) to sam proces produkcji zająłby mi 2-3 wieczory.
i dzięki za skasowanie podwójnego posta ♠_drink:
http://www.filedropper.com/videokonkursaudio
Mam nadzieję, że wszystko działa
Nazwa: Senne session review NL200 zoom:)
Opis:
Session review NL200, 4 stoły zoom
Przepraszam za wszystkie niejasności, ale dłuugo już nie spałem przy nagrywaniu tego:)
http://www.filedropper.com/molekpl22112015
Nazwa: nl100rush sr
15 min przed czasem, ale kosztem strasznie kiepskiego dzwięku. Nawet sam nie ogladałem.
Oba filmy są dostępne:
"Senne session review NL200 zoom"
"nl100rush sr"
Dziękuję wszystkim za udział i wysiłek włożony w stworzenie nadesłanych produkcji. Nie jest to takie łatwe, jak się mogło wydawać, więc tym bardziej należą się brawa za podjęcie wyzwania
Temat z głosowaniem znajduje się: tutaj.
Dzięki i powodzenia!
Naprawdę szkoda,że dobry pomysł na konkurs zamienił się w licytacje kto ma więcej friendsów na forum
Czy aby na pewno o to chodziło? W przyszłym roku o ile będziecie robić to samo polecam mocno zastanowić się nad sposobem wyłaniania zwycięskich produkcji.