Przejdź do forum
Fenekzgavry - obr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Fenekzgavry - obrazajo w internetach.

81 Posty
36 Użytkownicy
1007 Reakcje
12.6 K Wyświetlenia
profek20
Poker Player

https://clips.twitch.tv/PiliableShortWitchM4xHeh
Fenek szykuj sie na fame mma3. :sfishy: :fouet:

Chodza legendy ze w mtt&cash games ci nie pyklo i przezuciles sie zatruwac i demoralizowac spin n go.

Brawo SmartSpin za udany transfer.

Rozumiem gdybyś był Czesterem czy Dadowcem to możesz się panoszyć
, pokazywać swoja mądrość i zajebistosc nad przeciętna polska szarością , ale nie wydaje mi się żebyś był jakimkolwiek autorytetem dla kogokolwiek.

Zabawnym to tez trzeba umiec byc z klasa , a nie po prostacku,.

80 odpowiedzi
Kubex11
BlackMember

JEDZIEMY DRAMA

................................................................................................

jotgie
Oldschool Grinder

NO kurwa poniosło go

baranek
Oldschool Grinder

Ty Fenek w ogóle siadasz na kimś? Z takim ryjem, to chyba tylko dziewczyny z Roksy Cie adoruja

JanyWins
BlackMember
profek20 Autor wątku
profek20
Poker Player

@up
Gostek skąd takie wnioski? Kiedy i gdzie dałem temu wyraz? Zdaje się ze to kanał Galardi a , nie Fenka który pojawiał się tam sporadycznie. Kompletnie nie zrozumiałe.

Rozumiem ze jak człowiek chce być dobry i miły to z automatu utożsamia się z dana osoba i jego charakterem. Gratuluje i współczuje takiego postrzegania świata.

GetRippedBro
Oldschool Grinder

Ale opluł niestety jesteście za randomowi na famemma ale możecie zrobić walkę w kisielu

Redwinee
PokerStrategist

NO WRESZCIE COŚ SIE DZIEJE :happy:

JanyWins
BlackMember
profek20 Autor wątku
profek20
Poker Player

Potem niby powiedział ze żartował jednak to się zupełnie nie liczy.
Niech sie przejedzie na EPT i podejdzie do Lexa "twoja matka to tania dziwka" , haha żartowałem pośmiejmy się razem kumplu:f_drink:

profek20 Autor wątku
profek20
Poker Player

double post

lubiemieso
PokerStrategist

Podstawowa kwestia profek: przyszedłeś z wykopu?

profek20 Autor wątku
profek20
Poker Player

Napisane przez lubiemieso
Podstawowa kwestia profek: przyszedłeś z wykopu?

Niestety nie. Nie zapędzam się w tak głębokie rejony internetu _wink:

xeperek
PokerStrategist

Haha co za burak - jeszcze na live coś takiego mówić to trzeba być nieogarem.

pLuteczko
PokerStrategist

Chętnie zobaczyłbym rozwiązanie tej sprawy pokerowo (jakiś HU, cokolwiek) . Skoro nazywa sie kogoś publicznie randomem , to myślę że bez problemu pokaże się swoją wyższość

PiriPara
Oldschool Grinder

Random z wykopu, to obraza czy nie ?

a tak na serio, fenczur jest znany z niezbyt eleganckiemgo doboru słow jesli jest napity , w kazdym badz razie, wyzywanie ludzi w internecie , jest zalozne, jakby to cokolwiek zmienialo ze komus ublizy sie.

Mareckiy
PokerStrategist

mnie z drugiej strony troche dziwi jak mocno ludzie odczuwaja uraze po jakichs slowach wypowiedzianych/napisanych przez internet...

Bilson
Elite Grinder

A kim ty mareckij jesteś śmieciu

Spoiler

zajcur
PokerStrategist

Napisane przez Mareckiy
mnie z drugiej strony troche dziwi jak mocno ludzie odczuwaja uraze po jakichs slowach wypowiedzianych/napisanych przez internet...

+1

Dodatkowo chyba większość kojarzy fenka i gdy wrzuca na fb swoje kolorowe opowieści, gdzie zdarza się mu komuś ubliżyć to wszyscy śmieszkują i są zadowoleni. Zupełnie jak na stand upach - śmieje się z katoli/blondynek/prawicowców to jest super, ale jak już obraża grubasów, a ja ważę 120kg to choy mu w dupę :D

edit; ale jednocześnie uważam, że pojazdy z rodzicami są słabe. No chyba, że obie strony się na to zgadzają.

ShakeMeDown
PokerStrategist

nie no dystans dystansem, fenczur fenczurem ale zachował się tutaj jak totalny kaszalot. nie dość, że z dupy to jeszcze matke miesza. serio chyba gorzej się nie dało.