Przejdź do forum
Expected ROI

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Expected ROI

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
551 Wyświetlenia

Witam,
Tak sie zastanawiam, gram w sumie od niedawna, bo od sierpnia z miesieczna przerwa i w sumie od zera zbudowalem sobie bankroll do konca pazdziernika okolo 350$, pozniej wtopilem wszystko w jednym loosing streaku grajac cashowki. Przeanalizowalem, probowalem sie odbudowac wplacajac 30$ i grajac na malych stawkach. Wtopilem i mialem ten miesiac przerwy.
Znalazlem pokerstrategy przez jakis link na forum, ktore odwiedzam i 16 XII zarejestrowalem sie tutaj by wyrobic bonus na TitanPoker... i teraz skracajac troche wywod. W te 8 dni zrobilem z 50$ wpisowego i 20$ na pokerstars, bardzo mile 550$ :D :heart: . Wiem, ze zmienilem swoja gre, widze, ze to przynosi efekty.
I teraz dochodze do pytan :D
- Jakie powinny byc statystyki gier na stolach cashowych? Gram obecnie 2 stoliki turbo na raz na TitanPoker i mam je nastepujace:
Laczny czas gry: 44h / 2 stoliki na raz = 22h
Ilosc rak: 3900
Ilosc wygranych big blindow: 747 (tak, widac ze nie przestrzegam na TitanPoker bankroll management)
Widzialem na forum juz dyskusje zahaczajace o to. To dobrze / zle? Powinienem wygrywac wiecej / mniej. Grac wiecej stolikow turbo nie daje rady z 2 powodow - ilosc czasu na decyzje i koncentracja na stylu graczy bez softu.

- W sumie to przeczytalem tylko HoH 1 i 2, troche mnie znajomy uczyl gry i czuje sie jeszcze dosc zielony, mam pytanie czy ktos moglby polecic dobra lekture do cashowek? (oprocz oczywiscie artykulow).

- Ktory soft wybrac by miec statystyki przeciwnikow i szukac we wlasnych statystykach bledow w grze?
Z gory dziekuje za opinie :)

1 odpowiedź

Polecam książki sklansky`ego, to jest geniusz tej gry oglądałem ostatnio jego wykłady na video i koleś naprawdę ma głowę do pokera(nawet nie wiedziałem że oprócz bankroll management jest jeszcze coś takiego jak money management, co absolutnie nie jest tym samym).
Dlatego w emule wpisz Sklansky ;)

pozdrawiam