ale kazdy chyba gdzies jest zameldowany wiec poprostu wpisywac adres na miejsce zameldowania i wtedy z urzedu wziasc zaswiadczenie (ja tak zrobilem jak starsy sie o to domagały mimo ze w tym miejscu zameldowania nie mieszkam tylko rodzina )
Niedawno stworzyłem konto na Entropay, przeszedłem proces weryfikacji po czym... zamknęli mi konto. Czy ktoś miał taki przypadek? O co może chodzić?
Weryfikację przeszedłem 2 miesiące temu, prosili mnie po powtórne wysłanie lepszych skanów, co też zrobiłem. Nie dostałem żadnego potwierdzenia. Kilka dni temu próbowałem się zalogować, wyświetliło mi błędne hasło, wiec je zresetowałem - to nie pomogło i zgłosiłem sprawę do supportu.
Dziwna sytuacja biorąc pod uwagę brak historii na koncie oraz pozytywne doświadczenia chyba innych na tym forum. Niestety chyba nie uda mi się w takim razie grać na partypoker.
Hej. Stworzylem karte Entropay, zasililem, wplacilem na pokerroom, wszystko gralo, dopoki nie przyszlo czasu na cashout
Mam konto Entropay w dolarach, mam Netellera w dolarach.
434$ z karty Entropay zamienilo sie na 400$ na netku, co mnie cholernie zdziwilo, bo wyszlo prawie 8% za transfer. Okazalo sie, ze kasa na Netella przyszla w EUR i potracili mi za przewalutowania w EUR, pomimo ze obydwa konta sa w USD.
Entropay odpisalo, ze to nie po ich stronie, Neteller odpisal, ze:
Thank you for contacting us.
Regarding your query, be advised that when processing a card deposit we are using different processors and we cannot predict which of them will handle a perticular transaction to NETELLER and therefore we are not aware what FX fee will be charged on their end.
Please note that we are doing our best to provide you with the cheapest and best possible way to deposit your funds without any additional fees, but in most cases due to technical limitations it is beyond our control.
We apologize for any inconvenience caused.
Ktos spotkal sie z czyms podobnym?
6% dodatkowych procent za randomowe przewalutowanie to cholernie duzo.
Jeszcze przez entro nie wyplacalem, ale jak obliczałem to wyszło mi około 10% z przewalutowaniami, bo Skrill mam w PLN. Interesowales się może czy jest możliwość bezpośredniej wypłaty na konto bankowe z entropay?
Takie pytanko. Ktoś wypłacał ostatnio na linii pokerstars -> entropay? Jak długo idzie kaska?
Zawsze było to tak jak już pisałem P* w ciągu kilku minut - max 2-3 h, następnie entropay 3 dni i kaska była na entro. Obecnie P* coś się obija i każdą wypłatę wypuszczają po ok 40 h, czasem nawet 50h, na entro bez zmiany jedynie czasem uda im się już po 2 dniach księgować.
Pytam bo mysalem ze szybciej. Problem jest gdyi chce sie przetransferowac szybko jakies dolary z pokerstars na party. Starsy skrilla nie obsluguja , a z kolei Ecopayz nie ma na party , wiec zostaje droga przez entro ktora niestety trwa...
Też staram się obecnie przetransferować kasę z party na Stars i czekam już 3-4 dni, na dodatek to kosztuje, bo entropay pobiera opłatę za załadowanie konta (do 1,95%). Za ostatnią transakcję - transfer ze Stars na entropay zapłaciłem równy 1%. Kiedyś pamiętam wyszło to 1,95%. Może dlatego, że kwota była wtedy niższa. Niestety, to chyba jedyna opcja dla tego typu transakcji, więc pozostaje się cieszyć, że w ogóle jest...
Te 3 dni nie były jeszcze takie złe, ale jak teraz jeszcze P* dorzucił swój spory czas to już troszkę jest irytujące
Mam taki problem, po dodaniu karty skrill na entorpay, przelałem 1$, poszła transakcja ok i pojawia mi się problem przy top up card (komunikat: "We were unable to top up your Entropay card from this credit or debit card. Please check that your card details (including CVV and expiry) were entered correctly and that you have sufficient funds for this transaction on this credit or debit card."). Wie ktoś co na to zaradzić?
Komuś jeszcze nie działa teraz strona entropay? Próbowałem się teraz zalogować z dwóch różnych komputerów i z różnych przeglądarek i nic.
Usiłuje zasilić entropay środkami ze Skrilla.
Na stronie Skrrilla pierwszy ekran jaki mi sie pojawia przy opcji przelewy na wirtualną karte to kraj odbiorcy. Co ciekawe nie ma Polski wogóle na liście. Jaki kraj mam wybrać. Może nawet inny niż Polska ale jaki?
Witam,
Orientuje się ktoś jakie sa opłaty za przesłanie kasy z Entropay na Revolut i czy jest taka opcja możliwa?
Próbuje zasilić entropay przez skrill i cały czas mam taki komunikat " Your authentication could not be completed because of a system error. If this happens consistently, please contact your CSR. ", wcześniej wszytko trybiło, nawet wczoraj
Hej,
Jest to błąd w systemie, jeśli będzie się to powtarzać skontaktuj się w tej sprawie z supportem.
Pozdrawiam.