.
to ja pozostane przy swoim planowaniu wycieczki do wiednia bo tam plo chodzi fajne ;p
A znasz też kasyna w Berlinie gdzie grają 1/1? O poziom nie pytam, bo pewnie podobnie jak na stawkach które Ty opisałeś
nie wiem kiedy sie wybieram... ;p musialbym ogarnac kiedy mam wolne na uczelni jakies sensowniejsze.. ;p jka bd chujowa pogoda w majowke to moze w majowke? dunno..
w wiedniu bylem w 1 tylko kasynie tak naprawde a jest ich tam duzo z tego co wiem ;p to co bylo fajne to b niski rejk stabelkowany (nie chce sklamac teraz ile wynosil ale zapamietalem ze byl mega mega niski) i dosc duzy ruch (plo200, plo400 chodzilo nawet o 14 w dzien powszedni w wakacje ;p) + smiesznie grali bo full ring i tylko z big blindem ;d wiec jak ktos chce nitowac to zyc nie umierac ;p
+ poziom byl widocznie nizszy niz w londynie ale to moze byc kwestia malej probki losowej ;p
Jak cos to w wakacje tez moge dobre cashe we lwowie nakrecic i udostepnic mieszkanie, ale graja glownie dealer's choice z naciskiem na PLO
Napisane przez Dreadman7
A znasz też kasyna w Berlinie gdzie grają 1/1? O poziom nie pytam, bo pewnie podobnie jak na stawkach które Ty opisałeś
Pewnie jakieś jest, ale skoro poziom niski, to lepiej wyciągnąć max value