Przejdź do forum
dziwna rzecz

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dziwna rzecz

21 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
1,521 Wyświetlenia
mihasblondi

konkretnie chodzi o taka sytuacje dostaje na reke 73 ,na flopie wyskakuje 456, i co teraz: jeden gracz podejmuje gre ,krutka wymiana podbic i cala zabawa konczy sie allinami , normalna sytuacja mam strita wiec oczywisty jest allin w tej sytuacji, dodam ze karty nie wskazywaly na kolor.........turn T river 5 koles ma TT ,przegralem z fullem , posumowujac wszystko ok zdarze sie ,tylko ze w ciagu ost tyg podobna sytaucja zdarzyla mi sie jeszcze 2 krotnie , tam tez w oby sytuacjach mialem srita na flopie ,w obu sytuacjach konczylo sie allinem na flopie i w obu sytuacjach przegrywalem z fullem ,w obu sytacjach gracze mieli pare z reki...troche za czesto powtarzajacy sie schemat niesadzicie? :)) ps. gram na pp

20 odpowiedzi
kalachpl

takie rzeczy pisz raczej w dziale poświęconym Bad-beatom

to proste. programiści PP stworzyli program, który daje lepsze karty twoim przeciwnikom. zapewne nie jesteś tam mile widziany.

SJS
SJS

Nie ma co wietrzyć żadnych spisków na temat softu. Zdarzają się i takie sytuacje. Statystyka nie zawsze sprawdzi się po 10 rozdaniach. Nie można od razu się załamywać :).

yuntian

O proszę, szybki odzew, fachowe, rzetelne odpowiedzi. _ugly:

Teraz tak serio - zdarza się i nie ma w tym nic dziwnego. Temat z kategorii: "Soft jest rigged" itp. był już wałkowany na forum kilkadziesiąt jak nie więcej razy, więc sądzę, że wystarczy poszukać jeśli jest się zainteresowanym tym tematem.

Pokrótce, odwróćmy sytuację, kiedy to Ty łapiesz 2 razy z rzędu wyższy układ od Twojego przeciwnika, dostajesz 3 razy AA pod rząd itp. Jeśli jeszcze Ci się nie zdarzyło, masz za małą próbkę rozegranych rozdań, żeby snuć takie domysły.
Kiedy to Ty przyfarcisz wiele razy w krótkim czasie, nie zwracasz na to uwagi - wygrałem, świetnie. Kiedy jednak sytuacja się odwraca, zaczyna się szukać teorii spiskowych.

Najlepiej po prostu zaakceptować ten fakt - tak może się zdarzyć i nic nie zaradzisz.

Poker is rigged!!!!

SnikerS89

Zamiast zakładać po 2 tematy na dzień na temat rigged softów, polecam po każdej serii bad beatów włączać sobie ten filmik

:f_p: U mnie działa _thumbsup:

DaivDave

Napisane przez SnikerS89
Zamiast zakładać po 2 tematy na dzień na temat rigged softów, polecam po każdej serii bad beatów włączać sobie ten filmik

Standard, płótna Everest _biggrin:

mihasblondi Autor wątku
mihasblondi

nie zalozylem tematu zeby biadolic ze mam pecha, ale datego ze jesli cos zdarza sie zbyt czesto i to w podobnym stylu to moze zastanawiac , zabawne jest to ze raz gdy mialem taka sytauacje pomyslem sobie "fajnie mam strita ale on napewno po riverze bedzie miec fulla" usmiechnolem sie...i mial fulla:)

kustra

Napisane przez SnikerS89

Akopyan 6:50 "Bye, bye" cudowne :D

Napisane przez mihasblondi
nie zalozylem tematu zeby biadolic ze mam pecha, ale datego ze jesli cos zdarza sie zbyt czesto i to w podobnym stylu to moze zastanawiac , zabawne jest to ze raz gdy mialem taka sytauacje pomyslem sobie "fajnie mam strita ale on napewno po riverze bedzie miec fulla" usmiechnolem sie...i mial fulla:)

Nie masz się co przejmować to samo przeżywa każdy gracz i wszyscy sobie z tym radzą :) Dla mnie jest najlepsza myśl, że gram w miarę dobrze i mam nad przeciwnikami jakiś edge oraz to, że po każdym downswingu przychodzi upswing, czy tego chcesz czy nie! :)

Napisane przez yuntian

Kiedy to Ty przyfarcisz wiele razy w krótkim czasie, nie zwracasz na to uwagi - wygrałem, świetnie.

Ciekawe że ludzie szybko zapominają jak to złamali komuś asy lub króle a swoje "porażki" pamiętają... :f_cool:

mihasblondi Autor wątku
mihasblondi

Napisane przez pawcio2020
wchodz dalej z 73 to daleko zajdziesz :D

ty zapewne pasujesz bedac na blindach , a ze akurat dostalem strita, ktorego tez pewnie bys spasowal, a poza tym nie chodzi o to z czym wszedlem :)

to szatanska gra, zostales oszukany, room czai sie zeby przelac Twoj roll innej osobie.

BTW strsznie dziwna rzecz - strit na fulla, poprostu nie wiarygodne.

krzychoo89

Hahahahahahaha, obrazek pierwsza klasa!

Ale niestety to prawda. Rozdania są ustawiane tak zebys sie wkurzyl i calego rola przegral.

autic

Napisane przez pawcio2020
wchodz dalej z 73 to daleko zajdziesz :D

ty zapewne pasujesz bedac na blindach , a ze akurat dostalem strita, ktorego tez pewnie bys spasowal, a poza tym nie chodzi o to z czym wszedlem :)

spisek, spisek, spisek !!

tak jak na obrazu powyżej !

.................

ps. żałosny temat...

pokerwkdj

Co to za sztuka przegrac strita.

Bad beat wg mnie wyglada conajmniej tak:

KKKK na flopie przegrane z runner-runner gdzie jedyna kombinacja dwoch kolejnych kart dochodzi przeciwnikowi.

mihasblondi Autor wątku
mihasblondi

noo k..... oczywisce nie sztuka prezgrac strita z fullem chodzi mi o to ze przegralem go kilka razy w takich samych okolicznosciach, a dostac fulla majac pare na flopie!.... to chyba niepowinno sie zbyt czesto powtarzac :)

koval1990

wlasnie koles dawal co runde all in i w krotkim czasie wskoczyl na czolowke tebili ... jego 24s wygrywalo z AK ... jego A5s z 22 , 88 , QQ ... normalnie chyba zaczne grac push z byle czym ;f

mariuszl2

noo k..... oczywisce nie sztuka prezgrac strita z fullem chodzi mi o to ze przegralem go kilka razy w takich samych okolicznosciach, a dostac fulla majac pare na flopie!.... to chyba niepowinno sie zbyt czesto powtarzac :)

Do czego dążysz swoimi postami? Mamy sie razem z toba uzalac nad twoim losem? Mamy mowic: "Oj ty biedny, tak dobrze grasz tylko ten soft PP cie nie lubi" ???
TO JEST POKER!!! Nie grasz w szachy tylko w grę z czynnikiem losowym. Jak nie potrafisz sie z tym pogodzić to przetań grac bo jeszcze setki razy ktos zlamie twoje AA, KK, strita, itp.