Na pierwszy ogień poszedł dziś $8 cubed:

Potem jednak udało się poprawić:

(4way deal na praktycznie identycznych stackach wzięliśmy + $100 dla winnera. Szkoda że nie udało się pocisnąć wyższego miejsca ale dałem z siebie ile mogłem
)
Na pierwszy ogień poszedł dziś $8 cubed:

Potem jednak udało się poprawić:

(4way deal na praktycznie identycznych stackach wzięliśmy + $100 dla winnera. Szkoda że nie udało się pocisnąć wyższego miejsca ale dałem z siebie ile mogłem
)
Madavaster na kołcza Studa w nagrodę za ten wynik. Czekamy na filmy, arty i cotygodniowe treningi
Wow. Graty
To teraz jeszcze musisz ustrzelić coś w Omaszkę
Może mikrusa 1R1A wieczorem
mam pytanie: ile czasu mniej więcej grałeś ten turniej? Pierwszy albo drugi? Tak na oko?
Napisane przez Rafo03333
mam pytanie: ile czasu mniej więcej grałeś ten turniej? Pierwszy albo drugi? Tak na oko?
masz na screenach
niecałe 6h i 8h
Napisane przez Rafo03333
Przecież w lobby masz:
1 screen:
running 5h 42min
2 screen:
Tournament started: 20:30
Tournament ended: 04:11
Gratuluje! Powodzenia dalej.
Dzięki wszystkim :fdrink
Napisane przez HandOnFire
jaka masz notke na siebie? ^
Jest tam tylko dla kolorku i możliwości szybszego wyłowienia swojego stacka w tłumie
Napisane przez mouse91
skad umiesz pykac w studa?
![]()
gratki szczegolnie za studzika :nh
Ze wszystkich niszówek zawsze ciągnęło mnie do gry w Studa, ale kiedy miałem ochotę się uczyć, materiałów było jak na lekarstwo, a osób zainteresowanych study group niewiele więcej. Generalnie stwierdziłem, że jest to odmiana fajna, ale raczej nie ma przyszłości, aby się z nią wiązać. Dlatego też było tam trochę skilla, było trochę dobrego runa, ale jakimś autorytetem w Studzie bym się nigdy nie nazwał
Pozdro