Przejdź do forum
Doswiadczenia z Par...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Doswiadczenia z PartyPoker Spring Festival 2007

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
2,915 Wyświetlenia
trickstyle
PokerStrategist

Dzisiaj mija 2 dzien naszego pobytu w Wiedniu. Pokerstrategy spisuje sie naprawde swietnie - zapewnili nam wysokiej klasy hotel oraz 2 turnieje - ''East vs West'' z pula 100 000 euro oraz w turnieju glownym (main event) z pula 900 000 euro.
Aktualnie jestesmy podczas przerwy w pierwszym z w/w turniejow. Poziom jest bardzo wysoki, gdyz jest wielu slawnych pokerzystow jak TonyG (grajacy po stronie wschodniej) czy DevilFish (grajacy po stronie zachodniej). Nadal utrzymujemy sie w turnieju, pomimo tego, ze jest to nasz pierwszy turniej offline.
Jutro czeka nas wieksze wyzwanie, poniewaz turniej bedzie trwal znacznie dluzej (5 dni) i bedzie wiecej slaw swiatowego pokera.
...
Jedynym minusem jest to, ze transport oraz czesc wyzywienia musimy pokryc z wlasnej kieszeni, lecz to i tak nie umywa sie do kosztow pokrytych przez pokerstrategy.
Otwarcie calego przedsiewziecia odbylo sie wczoraj, w ''Planter's Club''. Bylo okolo 100 osob. Najfajniesze jest to, ze moglismy pic tyle roznego alkoholu ile chcielismy :D Naprawde bylo swietnie!
...
Jutro czeka nas wielki turniej. Trzymajcie za nas kciuki! :) Jako jedyni reprezentujemy Polske.

Pozdrawiamy,
Adam ''trickstyle'' Jendrzejewski
Wojtek ''Wachu'' Wachowiak

Ps. Specjalne pozdrowienia dla Kuby83 :D

8 odpowiedzi
JimiVega
PokerStrategist

Życze powodzenia, wracajcie bogaci ;)

Skoro jesteś BRąZ ,
DLACZEGO MOGłEś GRAć W ELIMINACJACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? ?( X(
Podobno były one tylko dla członków PS co mają SREBRO?????!!!!!!

trickstyle Autor wątku
trickstyle
PokerStrategist

Niestety druzyna zachodu wygrala. Wachu odpadl ze swojego stolika jako 6 (mial 88, pryeciwnik 45, przeciwnik raise 5xbb, Wachu call, flop 38Q rainbow, gosciu allin, wachu calls, turn 6, river 7... bez komentarza), ja odpadlem niestety jako pierwszy ze swojego stolika (karty masakryczne, a blindy szybko rosly no i bylem shortstackiem, allin z 77, gosciu Q9o, flop 9, turn, Q, po riverze mial strita :) Aby dostac sie do finalowego stolika musielismy wygrac swoje stoliki ;) ..
I niestety druzyna z zachodu wygrala. 4x allin Devilfisha i 4 wygrane. Co ciekawe, w kazdym z allinow mial gorsza karte. Pierwszych 3 graczy, ktorzt odpadli, grali dla zachodu, wiec mielismy prawie 100% wygrana. I wtedy zaczely sie ciekawe rzeczy z tymi allinami devilfisha i 5 graczy z naszego teamu odpadlo.. pod rzad. Wszyscy z druzyny zachodniej (czyli 49 osob) otrzymali po 1000 euro. ''A mialo byc tak pieknie ;) '

Jutro napisze o turnieju glownym. Nadal gramz , idzie calkiem dobrze, trzymajcie kciuki ;)

Ps. Hitman - oboje mamy srebrny status przeciez :O

44kajtush
PokerStrategist

Original od HitmanPoker
Skoro jesteś BRąZ ,
DLACZEGO MOGłEś GRAć W ELIMINACJACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? ?( X(

Moim zdaniem nie chodzi o to, czy ktoś ma "srebo" czy "brąz", ale o jego umiejętność grania, a zadej profil nie odzwierciedla tego... Może owy trickshot na innym pokerroomie znajduje czołowe miejsce. Ale często bywa, że najgorszy "brąz" jest lepszy od najlepszego "srebro"...
Przynajmniej Ja tak uważam...

Trickshot, trzymam za ciebie kciuki.
ps. I nie pij za dużo bo to bardzo źle wpływa na gre :]

pozdrówki

murkins
Elite Grinder

Original od HitmanPoker
Skoro jesteś BRąZ ,

do statusu zlicza sie punkty z ostatnich 4 tygodni bodaj i pewnie trickshot mało grał ostatnio i dlatego jest tylko "brązowy" ;]

dokladnie :)

No to wszystko jasne.
Bo mnie to trochę zdziwiło bo sam nie mogłem grać bo byłem "brązowy".

hermenegilda
PokerStrategist

Czekałem na cd wrażeń i opisów z festiwalu,a tu głucha cisza.Czyżby hitman & co utracili definitywnie zdolność wypowiadania się na piśmie?