Znalazłem to ostatnio w necie, jak ktoś chce to może rozwiązać i sprawdzić czy przypadkiem nie jest donkiem :).
http://www.donkeytest.com/index.html
Znalazłem to ostatnio w necie, jak ktoś chce to może rozwiązać i sprawdzić czy przypadkiem nie jest donkiem :).
http://www.donkeytest.com/index.html
Your PokerIQ is: 96
slabo... o ile zalozyc, ze sredni wynik to 100 tak jak przy tescie inteligencji
Miałem niestety tylko 87 ale popełniłem parę błędów na bank. Fajny teścik szkoda tylko, że głównie opierał się na NL i turniejach. Ja tych strategii nigdy się nie uczyłem, gram FL. Jest gdzieś taki test dla gracza FL ?
Chyba jednak jeszcze jestem donkiem
Tylko 98 :/
Trzeba jeszcze się pouczyć
EDIT: Problem w tym, że nie wszystkie zadania zrozumiałem w 100% i opierałem się na przypuszczeniu, że wiem, o co chodzi
Your Poker IQ score is: 121
Niestety na wyniki w ostatnim czasie się nie przekłada
Widzę że na tle innych to na pewno jestem donkiem :),
mój wynik : 87, oszukuję się jeszcze że to przez to że o 3 w nocy test rozwiązywałem. może dziś spróbuję jeszcze raz.
W moim przypadku nie warto chyba płacić 5$ za dyplom donka?
IQ: 108
Muszę zrobić jeszcze raz na dwa sposoby:
1. Tak jak ja gram
2. Tak jak wydaje mi się że jest najoptymalniej zagrać
Teraz udzielałem tych odpowiedzi jakoś bez ładu i składu (powinno się zrobić tak ale ja robię w inny sposób więc zaznaczę to jak ja robię, a w kolejnym pytaniu ja robię tak ale powinno się zrobić inaczej więc zaznaczę to drugie)
Z czego wynika, że nie zawsze gram optymalnie i niestety mam tego świadomość, a mimo to nie mogę tego poprawić...
IQ Score : Skill Level
Your PokerIQ is: 89
ale przyznam sie bez bólu że dużo na szybciocha zrobiłem
chociaż nie jestem donkey
Your PokerIQ is: 106
Fajny ale długi, pod koniec przestałem myśleć i zaznaczałem na szybko..
Ale ogółem dobra robota z tym testem:)
Napisane przez SamRadziwill
Ja zrobiłem test i mi wywaliło jakiś błąd i no result...
Widocznie zapomnieli obsłużyć liczby ujemne
podszedlem do testu na luzie i odtzymalem 112 iq, ale siade jeszcze raz do niego na wiekszym skupieniu
ogolnie to wydaje mi sie bardzo dobry test, bo do tej pory to prawie zawsze blisko maksa na takich testach mialem
w sumie wynik mam dosc adekwatny Low Stakes Winner (Wins at 100 NL and lower)
Donkey test:)
Był już ten wątek, ale od tego czasu moje poker iq wzroslo o 6 punktow